Extra avdelare till Godox CB-01

Godox Extra CB-01 Divider 111cm x 15cm

Artikelnummer: 1050503
  • Kardborreband i båda ändar
  • Tjockt vadderat för att skydda din utrustning
  • Storlek 111 x 15cm
99 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Godox CB-01 Divider 111 x 15cm är en vadderad svart avdelare med kardborreband för att anpassa det inre av en Godox CB-01, för att hålla din utrustning på plats. Denna avdelar är konstruerad för användning med Godox CB-01-väskan eller liknande Väskor. Avdelaren mäter 111 x 15 centimeter.

Fördelar

  • Kardborreband i båda ändar
  • Tjockt vadderat för att skydda din utrustning
  • Storlek 111 x 15cm

Levereras med

Godox CB-01 Divider 111 x 15cm
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.