Videokameraväska i vattenavvisande material

Manfrotto Videoväska CC-192N Pro Light svart

Artikelnummer: 1030535
  • Rymlig nog att få ner professionella modulära videokameror som Canon C100/C300/C500, Sony PXW-X200 eller Panasonic AG-DVX200
  • Avdelarna går att justera efter just din utrustning
  • Väskan har tre olika handtag
1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Videoväska CC-192N Pro Light svart
Fuktpåsar silica gel 50-pack
Red Whips 12-pack
1 774 SEK
Videoväska CC-192N Pro Light svart
Väska Cable Management 10 V2.0
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
1 988 SEK

Manfrotto CC-192N Pro Light

Populär videoväska från Manfrotto. Rymlig nog att få ner professionella modulära videokameror som Canon C100/C300/C500, Sony PXW-X200 eller Panasonic AG-DVX200. Avdelarna går att justera efter just din utrustning och den stora öppningen gör det lätt att plocka in/ur videokameran. Materialet är vattenavvisande och väskan har tre olika handtag. Den medföljande linskudden ger extra stöd för linsområdet och en expanderbar bakficka som kan rymma några större tillbehör som en demonterad rigg.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.