Videoväska CC-195N Pro Light svart

Manfrotto Videoväska CC-195N Pro Light svart

Artikelnummer: 1030534
  • Inbyggd aluminiumram placerad nära öppningen för att ytterligare stärka väskans skydd
  • Materialet är vattenavvisande och väskan har tre olika handtag
  • Rymmer exempelvis Sony PXW-FS7, Sony NEX-FS700R eller DSLR-kamera med videorigg
2 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Videoväska CC-195N Pro Light svart
Fuktpåsar silica gel 50-pack
Red Whips 12-pack
2 974 SEK
Videoväska CC-195N Pro Light svart
Väska Cable Management 10 V2.0
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
3 188 SEK

Manfrotto CC-193N Pro Light

Populär videoväska från Manfrotto. Rymlig nog att få ner professionella videokameror som Sony PXW-FS7, Sony NEX-FS700R eller axel/ENG-kameror som Sony PMW-350 eller DSLR-kamera med videorigg. Avdelarna går att justera efter just din utrustning och den stora öppningen gör det lätt att plocka in/ur videokameran. En Inbyggd aluminiumram placerad nära öppningen för att ytterligare stärka skyddet. Materialet är vattenavvisande och väskan har tre olika handtag. Den medföljande linskudden ger extra stöd för linsområdet och en expanderbar bakficka som kan rymma några större tillbehör som en demonterad rigg.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.