Blackmagic Design URSA Studio Viewfinder
Blackmagic Design URSA Studio Viewfinder
Blackmagic Design URSA Studio Viewfinder
Blackmagic Design URSA Studio Viewfinder

Blackmagic Design URSA Studio Viewfinder

URSA Studio Viewfinder

Artikelnummer: 1026607
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
24 500 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Blackmagic URSA Studio Viewfinder
Med URSA Studio Viewfinder får du allt du behöver för en smidig och bekväm användning av din URSA Mini vid liveproduktion. Den ljusa skärmen på 7" har ett avtagbart solskydd och stora handtag samt ett ledat svängfäste som gör att du enkelt kan flytta runt den utan att påverka kamerans position. Med anpassningsbara funktionsknappar och kontrollrattar kan du snabbt och smidigt göra justeringar och installationen är enkel tack vare den medföljande V-lock-plattan som ansluter direkt till SDI-monitorn med strömförsörjning från URSA Mini.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.