Canon Undervattenshus WP-DC53 till Powershot G1 X

Canon Undervattenshus WP-DC53 till Powershot G1 X

Undervattenshus WP-DC53 till Powershot G1 X

Artikelnummer: 1010299
WebblagerFinns i webblager
Butik:
2 890 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Canon WP-DC53
Undervattenshus till Canon Powershot G1 X mark II, som gör att du kan fotografera under vattnet på ned till 40 meters djup. Perfekt för dykning och snorkling. Har mekaniska kontroller som ger dig tillgång till de viktigaste kamerafunktionerna och både objektiv och blixt kan expanderas inuti huset. Utrustad med en diffusionsplatta som mjukar upp ljuset för att eliminera reflektioner, bländning och hårda skuggor i dina bilder. Tillverkad i slitstark plast.

Levereras med:
Canon WP-DC53, halsrem, handledsrem och silikonfett (nödvändigt för att bevara husets tätning).
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.