-48%

Undervattenshus WP-DC53 till Powershot G1 X

Canon Undervattenshus WP-DC53 till Powershot G1 X

Artikelnummer: 1010299
1 490 SEK2 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Canon WP-DC53
Undervattenshus till Canon Powershot G1 X mark II, som gör att du kan fotografera under vattnet på ned till 40 meters djup. Perfekt för dykning och snorkling. Har mekaniska kontroller som ger dig tillgång till de viktigaste kamerafunktionerna och både objektiv och blixt kan expanderas inuti huset. Utrustad med en diffusionsplatta som mjukar upp ljuset för att eliminera reflektioner, bländning och hårda skuggor i dina bilder. Tillverkad i slitstark plast.

Levereras med:
Canon WP-DC53, halsrem, handledsrem och silikonfett (nödvändigt för att bevara husets tätning).

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.