Video Assist 12G HDR 5"

Blackmagic Design Video Assist 12G HDR 5"

Artikelnummer: 1045710
  • 5" HDR Touch Display
  • Spelar in direkt på USB-C hårddisk
  • 12G‑SDI och HDMI 2.0 Inputs och Outputs
8 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Video Assist 12G HDR 5"
Kabel Micro BNC till BNC Male 70cm
BNC Jack to Jack Korus 12GHz adapter
9 559 SEK
Video Assist 12G HDR 5"
Koaxialkabel 12G-SDI BNC - 12G-SDI mini-BNC 0,3m
Kabel Micro BNC till BNC Female 70cm
10 170 SEK

Blackmagic Video Assist – fyra produkter i en!

Blackmagic Video Assist är en bärbar monitor, en professionell inspelare, som ger du en stor skärm för att underlätta din inspelning och du får tillgång till bättre codecs oavsett vilken SDI- eller HDMI-kamera du använder!

Fördelar

  • 5” Ljusstark touchskärm med HDR
  • Scopes, fokusassist, 3D LUT
  • Spelar in direkt på USB-C hårddisk
  • 12G‑SDI och HDMI 2.0 Inputs och Outputs
Blackmagic Video Assist har inbyggda Scopes, förbättrade fokusassist-funktioner, en indikator och inbyggda 3D LUT. 12G HDR-modellen stöjder format upp till 2160p60. 12G HDR-modellerna har en ljusare pekskärm för fotografering av HDR och arbete i solljus. Dessutom stöder 12G HDR-modellerna Blackmagic RAW-inspelning från kameror som stöds! Den nya designen har också batterier i L-serien för längre livslängd.  är verkligen fyra produkter i en!

Levereras med

  • Blackmagic Design Video Assist 12G HDR 5"
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.