stativfjärrkontroll VZROCKPZFI

VariZoom stativfjärrkontroll VZROCKPZFI

Artikelnummer: 320510
4 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
VariZoom VZROCKPZFI
Sativfjärrkontroll som passar till Panasonics videokameror. Enheten kan kontrollera kamerans zoom, fokus, bländare samt start/ stopp av inspelningen. På fjärrkontrollen finns brytare för omställning mellan automatisk och manuell kontroll av fokus och bländare. Kabeln som ansluts till kameran är 1 meter lång och enheten fästs på stativarmar upp till 3 cm i diameter.

Se VariZooms hemsida för lista med kompatibla kameror.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.