ViewSonic X1000-4K
ViewSonic X1000-4K
ViewSonic X1000-4K
ViewSonic X1000-4K
ViewSonic X1000-4K
ViewSonic X1000-4K
Artikelnummer: 1057812

ViewSonic X1000-4K

4K UHD-projektor med Ultra Short Throw och inbyggd soundbar

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • 4K UHD-upplösning med HDR (3840 x 2160)
 • Ljusstyrka på 2400 lumen
 • 100" på endast ca 38cm
29 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
ViewSonic X1000-4K är en ultra short throw-projektor som erbjuder en uppslukande upplevelse med både bild och ljud. Den har en elegant design som smälter in i ett modernt inrett rum. Få upp till 100" på en distans på endast 38cm. Byggd med andra generationens LED-teknologi som ger förbättrad ljusstyrka, större färgrymd och en livslängd på upp till 30000 timmar. Den integrerade soundbaren är specialdesignad av Harman Kardon som fyller rummet med klart och tydligt ljud för både film och musik. Utrustad med både Bluetooth och WiFi för sömlös trådlös uppkoppling.

Fördelar

 • Äkta 4K UHD med HDR
 • Cinema SuperColor+ Technology med färgrymd på 125% Rec.709
 • Minimalistisk design som smälter in i rummet
 • Integrerad soundbar från Harman Kardon
 • Koppla på externt ljud med Bluetooth
 • Casta och skärmdela via WiFi
 • Kontrollapp direkt i din smart phone

Minimalistisk design – för en smartare livsstil

ViewSonic X1000-4K ersätter tv och soundbar i en och samma enhet. Det gör att du sparar plats och kan hålla en mer minimalistisk estetisk hemma. Ultra short throw gör att du inte behöver hänga upp projektorn i taket eller avvara plats på soffbordet. Som en vanlig soundbar kan den placeras på en tvmöbel direkt framför den vägg du vill projicera på.

Ett rent nöje för ögon och öron

Få en ultimat tittarupplevelse hemma med 4K UHD. Det ger dig detaljrika och kristallklara bilder oavsett om du kollar film, sport eller spelar. Med HDR får du skapare kontrast och extra djup svärta. Den inbyggda soundbaren på 40W är specialdesignad av Harman Kardon och ger dig uppslukande ljud som fyller rummet.

Bli uppfylld av den verklighetstrogna färgen

X1000-4K bygger på ViewSonics patenterade Cinema SuperColor+ teknologi. Det ger en stor färgrymd som omfattar 125% av Rec.709. Det ger klara färger och en verklighetstroget intryck.

Trådlös koppling med dina smarta enheter

X1000-4K har både inbyggd Bluetooth och WiFi. Via Bluetooth kan du koppla på extra externt ljud, exempelvis en subwoofer för ett bredare bottenregister. Du kan även koppla dina hörlurar och se film utan att störa andra i familjen eller koppla upp din smartphone och spela musik, även utan bild. WiFi med 5GHz gör det enkelt att casta och dela skärm för att spela upp den senaste serien eller favoritfilmen. Du kan även styra inställningarna på X1000-4K direkt via din smartphone.

Levereras med

 • ViewSonic X1000-4K
 • Strömkabel
 • USB-C-kabel (1 meter)
 • Fjärrkontroll
 • Snabbstartsguide
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn