Voigtländer 28mm f/2 Ultron Asph VM I black Leica M
Artikelnummer: 1056870

Voigtländer 28mm f/2 Ultron Asph VM I black Leica M

28mm f/2 Ultron Asph VM I black Leica M

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Kompakt konstruktion
  • Imponerande skärpedjup
  • 50 cm närgräns för skarpa närbilder
10 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Voigtländer VM Ultron 28mm f/2.0 är en ljusstark normaloptik i retrostil med ett imponerande skärpedjup speciellt utvecklad för Leica M-serien. Då den är mer kompakt och lätt i sin konstruktion så tar du med lätthet med dig den på resan.

Fördelar

  • Imponerande skärpedjup
  • Kompakt konstruktion
  • Lätt och behändig
  • 50 cm närgräns för skarpa närbilder
  • 10 bländarblad säkerställer en jämn bokeh

Kompakt konstruktion

Ultron 28mm f/2.0 objektivet är mer kompakt och lättare än sina föregångare. Den har även ett försänkt grepp för snabb och intuitiv fokusering genom manuell hantering.

Presterar bra oavsett ljusförhållanden

Den erbjuder ett brett utbud av möjliga användningsområden och ger bildresultat med ett imponerande skärpedjup, även i svåra ljussituationer. De 10 bländarbladen säkerställer en extremt tilltalande och jämn bokeh. Skärpans prestanda har förbättrats jämfört med sin föregångare, och den har även anpassats till kraven från moderna bildsensorer.

Bra närgräns

Men en närgräns på 50 cm kan du ta fina närbilder med mycket god skärpa från hörn till hörn och låta motivet fylla upp hela bilden.

Lätt och behändig

Med en vikt på endast 190g är den alltid en trevlig följeslagare som du med lätthet tar med dig när du letar efter det där speciella ögonblicket.

Optimerad för Leica M

Den är optimerad för Leica M-kameror, men kan även användas på Fuji X-kameror, Sony E och Nikon Z-modeller.

Levereras med:

  • Främre och bakre objektivlock
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.