Voigtländer VM 40mm f/1,2 Aspherical Nokton svart till Leica M
Artikelnummer: 1036600

Voigtländer VM 40mm f/1,2 Aspherical Nokton svart till Leica M

VM 40mm f/1,2 Aspherical Nokton svart till Leica M

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
11 495 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Väldigt ljusstarkt normalobjektiv för Leica M

Den höga ljusstyrkan på f/1,2 ger väldigt goda möjligheter att separera ditt motiv från bakgrunden och att fotografera i dåliga ljusförhållanden

Fördelar:

  • Extremt hög ljusstyrka
  • Valbart steglös bländarring
  • 10-bladig bländare

Extremt hög ljusstyrka

Men en bländare på f/1,2 får du möjligheten att separera dina motiv från bakgrunden med hjälp av en tydlig bakgrunds oskärpa samt att objektivet erbjuder riktigt bra prestanda i mörka förhållanden.

Valbart steglös bländarring

Stillbildsfotografer föredrar ofta en bländarring med steg, där du känner i handen hur många steg du ändrar bländarringen. För video är det bättre med en steglös bändarring, så att exponeringen kan justeras under filmning utan att kameran påverkas av några vibrationer eller hack i exponeringen. Med Voigtlander 40mm f/1,2 Nokton Aspherical har möjligheten att själv ställa om du vill använda steglös bländare eller inte, beroende på ditt användningsområde och önskemål

10-bladig bländare

Med en så hög ljusstyrka som f/1,2, där bakgrundsoskärpan troligen kommer vara en stor del av bilden, så är det viktigt att bakgrundsoskärpan är av god kvalitet. Med 10 stycken bländarlameller kan Voigtlander 40/1,2 generera en mjuk och behaglig bakgrundsoskärpa som framhäver motivet på ett snyggt sätt.

Levereras med:

  • Motljusskydd i metall
  • Främre och bakre objektivlock
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.