Leica M

Här hitar du alla våra objektiv med Leica M-fattning, från varumärken som Voigtländer och Zeiss. Leica M-fattningen introducerades 1954 och objektiven passar både film- och stillbildskameror från Leica. Objektiven är kända för sin höga kvalitet, skärpa och kontrast, och samtliga objektiv har enbart manuell fokusering och är därför ett populärt val för fotografer som vill ha full kontroll över sitt fotograferande. Vi har Leica M-objeketiv för porträtt, gatufoto, macro och allt däremellan. Besök oss i butik eller ring våra experter för personlig hjälp om vilket objektiv som passar dig bäst, eller köp direkt online.

Filtrering
  Visar 31 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Dela kundvagn

  Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

  Namnge din kundvagn
  Länk till kundvagn