Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

D-Box (URSA Mini, URSA Mini Pro, V-Mount)

Wooden Camera D-Box (URSA Mini, URSA Mini Pro, V-Mount)

Artikelnummer: 1033771
11 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Wooden Camera V-mount D-box för Ursa mini

Wooden Camera D-box för Ursa Mini låter dig strömförsörsöja en mängd tillbehör direkt ifrån batteriet. Passar till samtliga URSA mini och även URSA Mini Pro.

Anslutningar:

  • 1x D-Tap - 12V Oreglerad
  • 1x USB - 5V Regulated
  • 2x 2 pin LEMO - 12V Oreglerad
  • 2x 3 pin Fischer - 24V 2A Regulated med ARRI standard start/stop förmåga
  • 1x DC Input - 12-16V Mini 4pin XLR med DC-prioritet

D-box ansluts direkt till kameran via en speciell molex konakt och du slipper på så vis extern kabeldragning. Den kopplas även via LANC porten och ger dig start/stop kontroll för kameran. En 4pin Mini XLR till 4pin fullstor XLR för strömförsörjning ingår.

Läs mer om D-box till Ursa mini

 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.