D-tap för Sony FX9 - 50cm

Wooden Camera D-tap för Sony FX9 - 50cm

Artikelnummer: 1048918
2 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

D-Tap-strömkabel för Sony FX9

D-Tap-strömkabel till Sony FX9 reglerar spänningen från en D-Tap-källa till rätt 19,5V som krävs för att driva en FX9-kamera. Detta gör att du kan driva din kamera med valfri V-mount eller goldmount batteri med en D-Tap-kontakt. Kabeln har en total längd på 50 cm (20").

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.