Smartphone med Snapdragon-processor och quad-kamera

Xiaomi Mi 10T Lite 6+128GB Pearl Gray

Artikelnummer: 1050776
  • 6,67" 120 Hz-skärm
  • 64 mp quad-kamera med ultravidvinkel och makrokamera
  • 4K-video @30 fps
  • Kraftfullt batteri med snabbladdning
  • Sidmonterad fingeravtrycksläsare
  • Redo för 5G-nätet
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Mi 10T Lite 6+128GB Pearl Gray
Bordsstativ / Selfiestick BK15
Mini-MI Gimbal
4 979 SEK
Mi 10T Lite 6+128GB Pearl Gray
Octopus Tripod MT-11
LED-belysning M150 5600K
4 288 SEK
Är du ute efter en Android-smartphone med mångsidig kamera och en prestanda i flaggskeppsnivå så ska du kika på Xiaomi Mi 10T Lite. Denna 5G-mobil har en quad-kamera med fyra bakre linser, en 120 Hz-skärm och Snapdragon-processor som ger dig prestanda för din kreativitet och låter dig snabbt kunna dela dina bilder och filmer på sociala kanaler. Bland kameralinserna finns både en ultravidvinkel och en makrolins så du kan fotografera både vida vyer och de små detaljerna. För rörliga bilder filmar du i 4K-upplösning och kan välja att filma med både främre och bakre kameran samtidigt. Utöver detta får du med Xiaomi Mi 10T Lite en smart och smidig mobiltelefon med Android och tillgång till hela apputbudet hos Google Play.

Mobilkamera för alla situationer

Inte en, inte två, inte ens tre utan fyra kameror på baksidan. Kamerauppsättningen på Xiaomi Mi 10T Lite består av en huvudkamera med Sony IMX682-sensor på 64 megapixlar och f/1,89. Detta stöttas upp av en makrokamera, en ultravidvinkelkamera och en djupsensor. Fotografera de storslagna vyerna för att sedan fånga de oväntade detaljerna på nära håll. 
  • Huvudkamera - 64 megapixlar, Sony IMX682-sensor, f/1,89
  • Ultravidvinkelkamera - 8 megapixlar, 120° bildvinkel, f/2,2
  • Makrokamera - 2 megapixlar, minsta fokuseringsavstånd på 4 cm
  • Djupsensor - 2 megapixlar, f/2,4
Timed burst gör att du kan ta flera bilder under ett anpassat tidsintervall, men upp till 600 bilder/60 sekunder. Efteråt kan du konvertera bilderna till en video. Lika roligt att använda för natthimlen som den trafikerade vägen. Med dubbelvideo kan du spela in film med den främre och bakre kameran samtidigt.

Full HD-skärm med 120 Hz bilduppdatering

Njut av dina foton, filmer och övrigt innehåll på en stor 6,67" Full HD-upplöst skärm med utsökta och klara färger och ett NTSC färgområng på 84%. Bildformatet på 20:9 ger en smalare mobiltelefon att hålla i, men större skärm med mer innehåll. Tack vare den höga uppdateringsfrekvensen på 120 Hz får du lägre latens och mindre flimmer, smidigare scrollning och exakt respons vid minsta beröring. Det gör sig tillkänna både vid uppspelning av högupplösta filmer såsom gaming och bara scroll genom dina flöden.
Tack vare SunLight mode 3.0 med automatisk kontrastförstärkning får du en klar och synlig display även i direkt solljus.

Xiaomi Mi 10T Lite har en 120 Hz-skärm

Prestanda på flaggskeppsnivå

Med hjälp av processorn Qualcomm® Snapdragon™ 765 är Mi 10T Lite riktigt bra när det kommer till energieffektivitet, prestanda och 5G-anslutning. Uppled AI-prestanda, surfa snabbare och få bättre mobilupplevelse med längre batteritid.

Kraftfullt batteri med snabb laddning

Var ute i fält eller fotojobb hela dagen utan att behöva tänka på laddning av mobilen framåt lunch. Mi 10T Lite har ett kraftfullt batterier på hela 4820 mAh som hänger med dig hela dagen. När det är dags för påfyllning så använder Xiaomi MMT-teknologi (Middle Middle Tab) som gör att ström flödar till batteriets mitt och laddar från två håll samtidigt samt Mi Fast Charge snabbladdning en extra snabb 33W-laddningsprocess. Det gör att du kan ladda till 100% på 59 minuter och s går det smidigt och enkelt att alltid ha fullt batteri på telefonen så att du kan surfa, spela och lyssna på musik hela dagen.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.