Z CAM EVF Electronic Viewfinder
Artikelnummer: 1049427

Z CAM EVF Electronic Viewfinder

EVF Electronic Viewfinder

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • 2,89” LCD-sökare
  • Använd dig av fokus-peaking, zebra, vågform, histogram och vektorskopfunktioner
  • EVF101s diopter justeras från -8 till + 4
11 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Elektronisk sökare till Z Cam

EVF101 Electronic Viewfinder från Z CAM erbjuder ett bra visningsalternativ för din Z CAM eller annan kamera som saknar en integrerad sökare. Denna sökare har en HDMI-ingång som stöder upp till UHD 4K30-video och en SDI-ingång som stöder upp till 1080p60-video. Ett trådlöst visningsalternativ stöder HDR-avbildning via ett 5 GHz-gränssnitt med dubbla antenner.

Fördelar

  • 2,89” LCD-sökare
  • 10-Bit 1440 x 1440
  • Stödjer UHD 4K30 via HDMI och 1080p60 via SDI

EVF101-funktioner inkluderar valbart och användardefinierat LUT-stöd, två-stifts LEMO-strömingång och en rosettfäste med en 1/4 "-20-tråd. Använd dig av fokus-peaking, zebra, vågform, histogram och vektorskopfunktioner. EVF101s diopter justeras från -8 till + 4 och erbjuder ett brett spektrum som minimerar behovet av att använda glasögon när du använder kameran.

Levereras med

  • Z CamEVF Electronic Viewfinder
  • D-TAP to 2 Pin Lemo Cable
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.