Stereomikrofon iQ7 för iPhone / iPad

Zoom Stereomikrofon iQ7 för iPhone / iPad

Artikelnummer: 1017811
1 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

En bra stereomikrofon där du själv kan ställa upptagningsvinkel, 90 eller 120 grader men även riktining på mickarna. Du kan rotera mikrofonerna så att du väljer från vilket håll du vill ta upp ljud. Ansluts till din iOS enhet via Lightningkoppplingen. Fungerar br för inspelning av konserter, intervjuer, möten mm. iQ6 kan leverera ljud i upptill 16-bit/48kHz. Dessutom finns det hörlursutgång som även kan användas för att ta ut en separat inspelningssignal som Line-ut.

Fördelar

  • Likadana kondensatormickar som i Zoom H4n
  • Roterbara mikrofoner
  • Stort gainkontroll-område
  • Hörlursuttag som även är Line-ut
  • Upp till 16-bit/48kHz
  • Ingår vindskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.