Zoom Tillbehörspaket APH-1n

Zoom Tillbehörspaket APH-1n

Tillbehörspaket APH-1n

Artikelnummer: 1038055
WebblagerFinns i webblager
Butik:
295 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Tillbehörspaket till Zoom H1n

Paketet innehåller en mängd tillbehör som gör din H1n mer mångsidig. Puffskyddet minimerar ljudet från plötsliga luftpuffar, bordsstativet låter dig placera din H1n i en bättre riktning vid till exempel intervjuer och MA-2 hållaren låter dig använda din H1n i ett vanligt mikrofonstatativ med hållare för handmikrofoner.

Levereras med:

  • Puffskydd
  • AD-17 AC-adapter
  • USB-kabel
  • Bordstativ
  • Fodral
  • MA-2 hållare för mikrofonstativ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.