Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tillbehörspaket APH-1n

Zoom Tillbehörspaket APH-1n

Artikelnummer: 1038055
295 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Tillbehörspaket till Zoom H1n

Paketet innehåller en mängd tillbehör som gör din H1n mer mångsidig. Puffskyddet minimerar ljudet från plötsliga luftpuffar, bordsstativet låter dig placera din H1n i en bättre riktning vid till exempel intervjuer och MA-2 hållaren låter dig använda din H1n i ett vanligt mikrofonstatativ med hållare för handmikrofoner.

Levereras med:

  • Puffskydd
  • AD-17 AC-adapter
  • USB-kabel
  • Bordstativ
  • Fodral
  • MA-2 hållare för mikrofonstativ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.