Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tillbehörspaket APQ-2N

Zoom Tillbehörspaket APQ-2N

Artikelnummer: 1032694
549 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Tillbehörspaket till Zoom Handy Video Recorder Q2n

Maximera upplevelsen när du spelar in ljud och video med din Zoom Handy Video Recorder Q2n med hjälp av detta tillbehörskit. Kitet inkluderar bland annat ett motljusskydd som hjälper dig att blockera oönskat ljus och reflexer samt en vindskyddspäls som tar bort missljud från exempelvis vind och blåst.

Stativadaptern för mikrofonbom har ett praktiskt handtag så att du smidigare kan spela in ljud på språng. Det finns ytterligare en adapter med trestifts GoPro-fäste, vilken gör att du kan fästa dina Q2n på rör, handtag och andra ställen för att fånga de där vinklarna som annars kan vara omöjliga.

Den medföljande USB-kabeln gör att du enkelt kan ansluta Q2n till din dator eller iPad. Linsskyddet och det och vadderade fodralet skyddar din Q2n från slitage vid transport.

Levereras med:

  • Vadderat plastfodralet för Q2n
  • Vindskyddspäls
  • Stativadapter för mikrofonbom
  • Linsskydd
  • Motljusskydd
  • USB-kabel
  • Adapter med trestifts GoPro-fäste
  • Monteringsadapter

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.