Kompakt ljudkort som låter dig spela in eller upp ljud i studiokvalitet

Zoom U24 USB ljudkort 2in/4ut

Artikelnummer: 1027716
  • Fungerar till PC, Mac och iPad
  • Två kombinerade jack/XLR-ingångar med fantommatning
  • Inspelning och uppspelning i studiokvalitet, med upplösningar upp till 24-bit/96kHz
  • Ungefärlig batteritid är 4 timmar med två stycken AA-batterier
  • MIDI in/ut
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Smidigt och kompakt ljudkort

Zoom U-24 är ett smidigt och kompakt ljudkort som låter dig spela in eller upp ljud i studiokvalitet var du än är. Litet nog för att få plats i din hand men har ändå alla funktioner du behöver för att spela in 24-bit/96kHz upplösning.

  • Fungerar till PC, Mac och iPad
  • Två kombinerade jack/XLR-ingångar med fantommatning
  • Inspelning och uppspelning i studiokvalitet, med upplösningar upp till 24-bit/96kHz
  • Ungefärlig batteritid är 4 timmar med två stycken AA-batterier
  • MIDI in/ut

In- och utgångar

U-24 är utrustat med två kombinerade jack/xlr-ingångar med dedikerade volymrattar, fantommatning och ingång 1 har även en Hi-Z switch för att ansluta passiva instrument såsom en gitarr eller bas. MIDI i/o gör att du kan ansluta MIDI-utrustning som keyboards, synthar, controllers och trummaskiner. Separata TRS- och RCA-utgångar ger dig många möjligheter som t.ex. att ansluta en mixer eller monitorer. Det finn även en hörlursutgång med dedikerad volymkontroll.

Högkvalitativ  inspelning och uppspelning

Med inspiration från Zooms H-serie inspelare så har U-24 utrustats med högpresterande lågbrusiga mikrofonpreamps (-119.5 dB EIN) som gör det möjligt att spela in och upp i ljudupplösningar upp till 24-bit/96kH. Du kan även använda U-ljudkorten som en hörlursförstärkare i studiokvalitet så att du kan lyssna på din favoritmusik i full upplösning.

Spela in var du vill

U-ljudkorten är utformade för att du ska kunna spela in var som helst. En smidig nytänkande design som är fullproppad med funktionalitet.

Kompatibilitet

Zoom U-24 fungerar till PC, Mac och iPad (för anslutning till iPad krävs Apple iPad Camera Connection Kit eller Lightning-to-USB Camera Adapter, plus 2 AA batteries eller strömadapter).

Ableton Live 9 Lite ingår

Ableton Live 9 Lite ingår och kan laddas ner kostnadsfritt. Här får du ett färdigt inspelningsprogram som har allt du behöver för att spela in musik på flera spår med mängder av effekter.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.