snabbfäste Cine Lock

16x9 Inc. snabbfäste Cine Lock

Artikelnummer: 1002646
1 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Snabbfäste för armar eller annan extra utrustning. Montera eller demontera ultrasnabbt utan behöva skruva eller vrida. 16x9 Cine Lock är ett bekvämt snabbkopplingsövergång avsedd för att fungera med alla typer tillbehör med gänganslutning.

16x9 Cine Lock möjliggör snabb och enkel montering och demontering av armen och tillbehör genom en sinnrik snabbkoppling utan behöva skruva eller vrida. Enheten består av två delar: en kilplatta och en tillhörande hona. Hanen kan till exempel monteras på toppen och/eller botten av en ledad arm. Honan kan fästas både där armen förankras och/eller på det tillbehör (till exempel monitor, recorder, kameraljus) som armen håller. När alla delar av enheten är på plats kan armen lätt monteras på till exempel ett kamera handtag eller stativ.

Genom att skjuta kilplattan in i tillhörande hona är enheten låst på plats. Cine Lock sparar mycket tid genom att eliminera mödosam och tidskrävande skruvande. Den fästets snabbt och enkelt på nästan alla tillbehör med 1/4" och 3/8" gängor.

Levereras med
Kil platta (hane), Mottagaredel (hona) med en lös 1/4" gäng insats, 3/8" kamera skruv, 1/4" insex (Allan) skruv, 3/8” insex (Allan) skruv, Bricka
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.