Scandinavian Photo

15
juni

Nyhet! DJI lanserar gimbals och Video Transmitter

DJI lanserar två nya gimbals – RS 3 och RS 3 Pro. Med dessa gimbals kan du enkelt skapa följsamma och stabila videor utan skakningar, samtidigt som du får en flexibel och effektiv fotograferingsupplevelse. RS 3 och RS 3 Pro är tillverkade av kolfiber och kan användas med kameror som väger upp till 3 respektive 4,5 kilo. Med en 1,8” OLED-touchskärm får du en snabb och tydlig översikt och möjlighet att enkelt växla mellan de olika funktionerna. På ett lätt och elegant sätt levererar RS 3 och RS 3 Pro professionell stabilisering och erbjuder oändligt många kreativa möjligheter. DJI lanserar även DJI Video Transmitter som ger dig ännu bättre överblick och kontroll över din inspelning. Preliminär leveransstart av RS 3 den 23 juni, RS 3 Pro den 29 juni och DJI Video Transmitter i höst. Läs mer om nyheterna och förhandsboka här!

Läs mer

31
maj

Nyhet! Fujifilm X-H2S och två objektiv

Fujifilm lanserar flaggskeppsmodellen X-H2S som har den högsta prestandan för både video och foto i X-seriens historia. Kameran tillgodoser alla behov inom videoinspelning och fotografering för både entusiaster och professionella innehållsskapare. Tack vare den nyutvecklade, stackade bildsensorn X-Trans CMOS 5 HS, har X-H2S fyra gånger snabbare utläsningshastighet jämfört med tidigare generationer. Den nya, kraftfulla X-Processor 5 möjliggör dessutom seriebildtagning i upp till 40 bilder per sekund och videoinspelning internt i 4:2:2 10-bitars 6,2K/30P och 4K/120P med Apple ProRes-codec. Fujifilm lanserar även två nya zoomobjektiv i form av XF 150-600mm f/5,6-8 LM OIS WR och XF 18-120mm f/4 LM PZ WR. Preliminär leveransstart av X-H2S och objektiven i juli. Läs mer om nyheterna och förhandsboka här!

Läs mer

31
maj

Cherry – nytt varumärke hos SP

Cherry är utvecklare och tillverkare av tangentbord och datormöss och företaget grundades år 1953 i Illinois, USA. De började sin resa med att utveckla microswitchar som introducerades till fordonsbranschen på 60-talet. Tillverkningen av tangentbord och möss påbörjades under 1970-talet och år 1983 presenterades Cherrys MX-switchar som skulle bli deras storsäljare och som idag finns i miljontals tangentbord världen över. Idag finns Cherry att köpa hos oss på SP – läs mer och se vilka produkter som passar dig. 

Läs mer

27
maj

Presenttips till bröllop

Låt oss hjälpa dig att hitta rätt present! Här har vi samlat produkter i olika prisklasser. Hitta presenter upp till 500, 1 000, 2 500 eller 5 000 kronor.

Läs mer

24
maj

Nyhet! Canon EOS R7 och EOS R10

Canon lanserar EOS R7 och EOS R10 – de första kamerorna i EOS R-systemet med APS-C-sensor. Båda kamerorna är kompakta, snabba och högpresterande, och är anpassade för fotoentusiaster och innehållsskapare. Tack vare det populära bildsensorformatet APS-C får du alla fördelar från EOS R-systemet. EOS R7 passar natur- och sportfotografer som behöver den extra räckvidd som sensorn ger, och kameran innehåller det viktigaste från EOS 7D-serien med enastående hastighet och autofokusspårning som är inspirerad av de större modellerna. EOS R10 passar för innehållsskapare och är en allroundkamera som levererar imponerande stillbilder och video. Canon lanserar även två nya objektiv i form av RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM och RF-S 18-150mm f/3,5-6,3 IS STM. Preliminär leveransstart av EOS R7 och objektiven den 23 juni, och av EOS R10 i slutet av juli. Läs mer om nyheterna och förhandsboka här!

Läs mer

16
maj

Nyhet! RØDECaster Pro II

Med nya RØDECaster Pro II fortsätter Røde att vidareutveckla sin populära podcastmixer för streaming, musik och contentskapande. Mixern har fyra nyutvecklade Revolution-mikrofonförstärkare, fysiska mixreglar och åtta SMART Pads som du kan både programmera och justera efter ditt eget behov.  Den är även utrustad med en kraftfull Quad-Core DSP som driver de inbyggda effekterna som reverb, delay och Aural exciter. RØDECaster Pro II går att förhandsboka nu, leveransstart 15 juni.

Läs mer
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.