Extern SSD

Behöver du en snabb hårddisk till din dator? Då ska du kolla på en SSD-hårddisk. SSD står för Solid State Drive och är uppbyggd på samma sätt som ett USB-minne, utan några lösa delar, vilket innebär att de är tåligare mot stötar och skakningar jämfört med en traditionell hårddisk. Den största fördelen med SSD-enheter är ändå deras skriv- och läshastighet som är betydligt snabbare. Vi har både interna och externa SSD-hårddiskar från kända varumärken som LaCie, Samsung och SanDisk. Köp SSD-lagring i våra butiker eller direkt online.

Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn