Externa hårddiskar

Köp extern hårddisk hos oss på SP. Här hittar du ett brett utbud av lagringsenheter från populära varumärken som LaCie, Samsung och SanDisk med olika storlekar och kapaciteter. Med en extern hårddisk blir det dessutom enkelt att ta den med dig och flytta dina filer mellan olika datorer. Vi har både snabba SSD-diskar, damm- och vattentåliga hårddiskar och pålitliga RAID-diskar för professionell lagring och backup. Köp extern hårddisk direkt online med snabb leverans eller besök oss i butik.

Filtrering
Visar 79 produkter
Visa som:
Sortera:
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK