Scandinavian Photo

10
maj

Nyhet! DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro har en ny kompakt design och är optimerad för att få ut mer av varje flygning. Drönaren är konstruerad med större propellrar, en aerodynamisk kroppslutning och ett kraftfullt hinderavkänningssystem, vilket genererar i en ökad flygtid och säkerhet jämfört med föregångarna. Trots sin kompakta storlek har Mini 3 Pro en kraftfull prestanda, och med flera uppgraderade säkerhetsfunktioner är det den säkraste drönaren hittills i DJI Mini-serien. Med oändligt många kreativa möjligheter och funktioner på toppnivå, omdefinierar DJI Mini 3 Pro vad det innebär att flyga Mini-drönare. Passa på att förhandsboka redan idag, preliminär leveransstart den 17 maj.

Läs mer

27
apr

Nyhet! Sony lanserar ny normalzoom i G Master-serien

Sony lanserar nu en ny normalzoom i den populära G Master-serien. Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II levererar bland annat en konstant f/2,8-bländare som erbjuder högre bildkvalitet och utmärkta funktioner, särskilt för filminspelning och stillbilder i fullformat. Med de elva bländarlamellerna får du även enastående upplösning, vacker bokeh och mer exakt fokusering. Passa på att förhandsboka objektivet redan idag, preliminär leveransstart i slutet av maj.

Läs mer

26
apr

Nyhet! Samsung T7 Shield

Samsung släpper nya T7 Shield, en portabel SSD-hårddisk som klarar tuffa miljöer. Med IP65-klassning klarar den även damm och vatten. Hårddisken är inte mycket större än ett vanligt kreditkort och mäter endast 13mm i tjocklek. Den har en imponerande läshastighet på 1050MB/s via den medföljande USB-C-kabeln. Gör dina säkerhetskopior ännu säkrare med T7 Shield!

Läs mer

15
mars

Nyhet! Asus ProArt Studiobook 16 OLED – born to create

Asus ProArt Studiobook 16 OLED är en riktigt kraftfull laptop som ger dig verktygen att förverkliga ditt skapande – även vid de tuffaste och mest resurskrävande projekten. Den har en 16 tums 4K OLED HDR-skärm med en ljusstyrka på upp till 550 nits, blixtsnabb grafik, snabb lagring och är dessutom den första datorn med inbyggd ratt för exakt kontroll vid kreativt arbete. Läs mer och köp idag!

Läs mer

10
mars

DJI Ronin 4D

DJI Ronin 4D – en revolutionerande produkt som slår samman en videokamera i toppklass med en gimbal. Detta skapar helt nya möjligheter och funktioner som kan ersätta hopbyggda kamerariggar på filminspelningar av alla slag. Ronin 4D kommer i både en 6K-modell och en 8K-modell, som båda har samma stabilisering och funktioner. Förhandsboka Ronin 4D nu!

Läs mer

22
feb

Nyhet! Panasonic lanserar GH6

Panasonic lanserar nu Lumix DC-GH6 – en högpresterande hybridkamera för den professionella fotografen eller videografen som kräver de allra senaste video- och stillbildsfunktionerna i en och samma kamera. Den uppdaterade Venus-processorn har dubbelt så stor processorkraft som föregångaren vilket bidrar till bättre tonomfång, mer exakt återgivning av färgtoner och ljusnivåer samt en mer effektiv brushantering. Lumix DC-GH6 är med andra ord en kamera som hjälper dig att nå nya nivåer i ditt skapande, oavsett om det gäller foto eller video. Läs mer om nyheten och förhandsboka här! Förväntad leveransstart 15/3.

Läs mer
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.