Nyhet
Ångström Creator Pro - Winter Edition i9-12900K, 64GB RAM, 2TB, GeForce RTX 3080 10Gbit
Ångström Creator Pro - Winter Edition i9-12900K, 64GB RAM, 2TB, GeForce RTX 3080 10Gbit
Ångström Creator Pro - Winter Edition i9-12900K, 64GB RAM, 2TB, GeForce RTX 3080 10Gbit
Ångström Creator Pro - Winter Edition i9-12900K, 64GB RAM, 2TB, GeForce RTX 3080 10Gbit
Artikelnummer: 1058551

Ångström Creator Pro - Winter Edition i9-12900K, 64GB RAM, 2TB, GeForce RTX 3080 10Gbit

Creator Pro Winter Edition – för digitalt skapande

Webblager
Förväntas i webblager 2023-02-06
Butikslager:
 • Intel Core i9-processor
 • 64GB RAM & 2TB SSD
 • GeForce RTX 3080 10GB
47 990 SEK

Vi gillar

Det här är en produkt som vi tycker om extra mycket, och som vi är säkra på att du blir nöjd med. Håll utkik efter symbolen för fler av våra utvalda favoriter! Vi hjälper dig att hitta tekniken som du gillar.
Läs mer
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Creator Pro – Winter Edition är en kraftfull dator skapad med den digitala kreatören i åtanke. Byggd för att klara av att hantera avancerade illustrationer, animationer och projekt i 3D. Utrustad med mycket RAM-minne och nätverkskort med 10Gbit/s för snabb respons och överföring. Chassit är ljuddämpat och utrustat med vattenkylning för effektiv och tyst kylning. Upptäck alla fördelar med en specialbyggd dator.

Fördelar

 • GeForce RTX 3080-grafik – avancerad grafik
 • 10Gbit/s nätverkskort
 • M.2 SSD med läshastighet på 7000MB/s
 • Vattenkylning med display
 • Limited Edition med vitt chassi
 • Ljuddämpat stilrent chassi
 • Stöd för WiFi
 • Windows 11 Pro utan bloatware

Uttryck ditt skapande på bästa sätt

Creator Pro är byggd för den digitala kreatören som behöver mycket prestanda. Fulladdad med kraft från Intel Core i9 och avancerad grafik från GeForce RTX 3080 med 10GB VRAM. Det öppnar upp möjligheterna för att kunna jobba med avancerade projekt inom illustration, grafiskt arbete och 3D-animation. Creator Pro är ett fantastiskt val för den digitala konstnären. 

Noggrant utvala komponenter

Varje komponent är vald med omsorg och eftertanke utan kompromisser för att fungera optimalt tillsammans, men också optimalt med de programvaror som vi vet att våra kunder älskar. Utrustad med gott om RAM-minne för att klara av stora filer och flera program samtidigt. Vi valde att addera ett 10Gbit/s nätverkskort för att kunna göra snabba överföringar mot NAS eller annan extern lagring.

Tyst, sval och effektiv

Vi vet att många av våra kunder jobbar med stora projekt och renderingar. Därför blev kylningen ett av våra huvudfokus. Tack vare vattenkylning och det extra stora ljuddämpade chassit kan du jobba ostört utan att behöva oroa dig för potenitell överhettning.

Arbeta enkelt tillsammans

Nätverkskortet med stöd för 10Gbit/s gör det enkelt för dig som jobbar med stora porjekt mot NAS att ladda upp och ner, samt dela med dig av ditt arbete. Det är en extra fördel för dig som jobbar med kollegor på annan ort som samlar era gemensamma filer mot en central server. Creator Pro kommer med Windows 11 Pro förinstallerat. Ett modernt operativ utan bloatware och tredjepartsappar, samt funktioner för företagshantering och distribution.

Winter Edition

Creator Pro – Winter Edition är en Limited Edition med vitt chassi. Samma kraftfulla prestanda som i Creator Pro, men i en vit och silvrig finish. Perfekt för den moderna studion.

Komplett garanti

Alla våra specialbyggda datorer kommer med tre års komplett garanti på hårdvaran. Garantin fortsätter gälla även om du väljer att byta ut komponenter i datorn.*

*Gäller inte om komponenter blir skadade av handhavandefel eller mjukvarufel.

Levereras med

 • Ångström Creator Pro
 • Strömkabel
 • Medföljande tillbehör som inte behövdes vid montering
 • Garantisedel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.