Apple Homepod Mini Yellow
Artikelnummer: 1058449

Apple Homepod Mini Yellow

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Fylligt 360°-ljud
 • Fungerar sömlöst med Apple-enheter
 • Be Siri om assistans

Välj färg

1 290 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Apple HomePod mini är inte stor, men full av funktioner och stort 360°-ljud som fyller hela rummet. Denna smarta högtalare med Siri som integrerad smart assistent blir enkelt navet i ditt smarta hem som ansluter sömlöst till dina övriga Apple-enheter, kan paras med flera HomePods för multiroom-funktion och kan till och med agera som ett trådlöst intercom-system i ditt hem. Allt är privat och säkert och det är enkelt att komma igång. HomePod mini är inget mindre än fantastisk.

Fördelar med HomePod mini

 • Endast drygt 8 cm hög
 • 360 graders ljud som låter lika bra åt alla håll
 • Parkoppla till flera HomePods för stereoljud eller multiroom
 • Be Siri om hjälp*
 • Känner igen rösten på upp till sex familjemedlemmar
 • Styr allt från Apple Home-appen
 • Utformad för att skydda din personliga data
* Siri har ej stöd för svenska i HomePod mini för tillfället

Stort ljud i litet format

HomePod mini levererar oväntat stort ljud för en högtalare i sin storlek. Den är under en decimeter bred och tar nästan inget utrymme alls på bänken eller hyllan, men fyller ändå hela rummet med rikt 360 graders ljud som låter fantastiskt från alla vinklar. Det lilla men kraftfulla Apple S5-chipet möjliggör välberäknat ljud som bearbetar komplexa algoritmer i realtid, vilket ger dig balanserat, finjusterat ljud i valfri volym.
Apple Homepod mini

Fråga Siri

"Hey Siri, play som ballads from the 80s". "Hey Siri, add flour to the grocery listl. "Hey Siri, find my iPhone". Siri är din intelligenta assistent som sätter HomePod mini i centrum för din familjs aktiviteter. Oavsett om du behöver en hand med en mängd olika vardagliga uppgifter, vill ha enkel kontroll över dina smarta hemtillbehör eller bara vill höra din favoritlåt - bara fråga Siri.

Siri i HomePod mini finns för närvarande inte på svenska, men kan användas på bland annat engelska, tyska och franska. Du kan fortfarande styra Homekit på svenska via din iPhone, iPad, Mac eller Apple Watch.

Använd HomePod mini som multiroom och Intercom

HomePod mini fungerar smidigt och sömlöst med dina Apple-enheter. Besvara ett inkommande samtal från din iPhone, lyssna på musik på din Mac eller uppgradera din TV-upplevelse genom att ta ljudet från din Apple TV till nästa nivå - de ansluter alla till HomePod mini. Med flera HomePod-minihögtalare placerade runt om i huset kan du ha ett anslutet ljudsystem för hela ditt hem. Be Siri spela en låt överallt eller olika låtar i varje rum. HomePod mini är även kompatibel med HomePod för multiroom- och Intercom-funktioner. Om du vill ta ytterligare ett steg upp med HomePod mini kan du skapa ett stereopar. Två HomePod-minihögtalare ihop i samma rum skapar vänster och höger kanal för en uppslukande ljudbild.
Med mer än en HomePod i huset kan du enkelt kommunicera med dina familjemedlemmar med rösten, utan att skrika, via Intercom. Be Siri att skicka ditt meddelande till hela huset eller till enskilda rum - så kan alla enkelt svara.

Siri känner igen dig

Siri kan känna igen rösterna för upp till sex olika familjemedlemmar på HomePod mini - och skapa en personlig upplevelse för varje person. Så musiken som pappa hör när han ber om något han vill ha är helt annorlunda än vad barnen hör när de frågar. Och med personliga förfrågningar kan Siri känna igen en viss röst och vidarebefordra den personens information från iPhone-appar som Meddelanden, Kalender, Påminnelser och Kontakter.

Fråga Siri i Apple Homepod mini

Levereras med

 • HomePod mini
 • 20 W strömadapter
 • Dokumentation
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn