Apple iMac 24'' 4.5K, M3 8-core CPU, 8GB RAM, 256GB SSD 8-core GPU, Silver
Apple iMac 24'' 4.5K, M3 8-core CPU, 8GB RAM, 256GB SSD 8-core GPU, Silver
Apple iMac 24'' 4.5K, M3 8-core CPU, 8GB RAM, 256GB SSD 8-core GPU, Silver
Artikelnummer: 1061342

Apple iMac 24'' 4.5K, M3 8-core CPU, 8GB RAM, 256GB SSD 8-core GPU, Silver

iMac – mer kraft, lika färgstark

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • 8-kärnig M3
 • 8GB RAM & 256GB SSD
 • Två Thunderbolt 4-portar
18 990 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Världens bästa allt-i-ett-dator är nu superladdad med M3-chippet. iMac är en mångsidig dator som passa både hemma och på kontoret. Den imponerande 24''-skärmen är både otroligt tunn och ger en fantastisk bild. Mer kraft men lika färgglad – märk skillnaden med iMac.

Fördelar

 • Superladdad med M3 8-kärnig processor och 8-kärnig grafik
 • Kristallklar 4,5K Retina-skärm
 • Endast 11,5mm tunn
 • Låg vikt på under 5 kg
 • 1080p webbkamera för FaceTime och videomöten
 • Ljudsystem med sex högtalare som fyller rummet
 • Två Thunderbolt 4-portar
 • Strömkontakt med magnet i matchande färg
 • Medföljande tangentbord och mus i matchande färg

M3 – sätt en ny standard

M3 bygger på 3‑nanometers­teknik och en helt ny grafikarkitektur. Det gör M3 till det mest avancerade chippen någonsin i en persondator. Den är upp till dubblet så snabb som iMac med M1 och upp till 4 gånger snabbare än den bäst säljande allt-i-ett-datorn på 24'' med Intel Core-processor. Det gör att du kan arbeta blixtsnabb och njuta av underhållning som aldrig förr, samtidigt som iMac håller sig tyst och sval.

Se små detaljer i stor bild

iMac har en kristallklar 24'' Retina-skärm som ger dig en perfekt arbetsyta för multitasking, underhållning och kreativt arbete. Med en otrolig 4,5K-upplösning så upplevs alla bilder och videos detaljrika och klara. Det stora färgomfånget omfattar över en miljard färger och kommer ge liv åt allt du tittar på. Vad du än gör på din iMac så kommer det se fantastiskt ut.

Låt andra se dig i nytt ljus

iMac är utrustad med en högupplöst FaceTime HD-kamera. M3 ger även extra kvalité åt bilden och förbättrar bildsignalen i realtid. Du kommer även att höras klart och tydligt genom de inbyggda mikrofonerna av studiokvalité. Den filtrerar även bort även de minsta ljuden i bakgrunden för att säkerställa att det du säger hörs på bästa sätt.

Ett ljud som fyller rummet

Förhöj upplevelsen med riktigt bra ljud. iMac har sex inbyggda högtalare som ger dig djup och fllig bas, högpresterande diskant och placering. Den har även stöd för rumsligt ljud med Dolby Atmos. Kombinerat med Retina-skärmen på 4,5K är det som att ta hem hela biografen.

Förstärk ditt färgstarka själv

iMac kommer i 7 olika iögonfallande färger. Är du intresserad av någon annan färg än silver? Kontakta våra säljexperter så hjälper de dig att lägga en order.

iMac 24 M3 Lineup Apple

Levereras med

 • iMac 24'' 4,5K, M3 med 8-core CPU och 8-core GPU, 8GB RAM och 256GB SSD
 • Strömkabel med magnet
 • Magic Keyboard med Touch ID
 • Magic Mouse
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn