Apple iPad Pro 11" (2022), M2, 128GB, WiFi, Cellular, Space Grey
Apple iPad Pro 11" (2022), M2, 128GB, WiFi, Cellular, Space Grey
Apple iPad Pro 11" (2022), M2, 128GB, WiFi, Cellular, Space Grey
Artikelnummer: 1057853

Apple iPad Pro 11" (2022), M2, 128GB, WiFi, Cellular, Space Grey

iPad Pro 11'' – superladdad med M2

Webblager
Beställd, okänd leveranstid
Butikslager:
 • 8-kärnig Apple M2
 • 11” Liquid Retina-skärm
 • 5G och WiFi 6E
14 190 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Gör dig redo för en makalös prestanda. iPad Pro är nu superladdad med M2. Upp till 15% snabbare processor och 35% snabbare grafik än den tidigare generationen, vilket ger en otrolig prestanda till både nya och äldre funktioner. iPad Pro har en 11'' Liquid Retina-skärm som inte bara är snygg att titta på utan också full av avancerad teknik. De avancerade kamerasystemen med LiDAR-teknik gör att du kan ta bilder med snabbare fokus även i mörka utrymmen samt gör det möjligt att uppleva AR. För dig som jobbar med Apple Pencil – gör dig redo för en ny dimention. Med funktionen Hovring kan du se redan innan du sätter ner pennan exakt vart den kommer landa på skärmen. Upplev iPad Pro när den är som allra bäst.

Fördelar

 • Apple M2-chip med 8-kärning processor och 10-kärning grafik
 • 16-kärnig Neural Engine maskininlärning
 • 11'' Liquid Retina-skärm
 • ProMotion, TrueTone och P3 färgomfång
 • TrueDepth-kamera med Face ID
 • Funktionen Centrerat för fokus på dig under videosamtal
 • Thunderbolt/USB 4-port för överföring upp tilll 40Gbit/s
 • Stöd för WiFi 6E
 • Stöd för Apple Pencil (Gen 2), Magic Keyboard och Smart Keyboard Folio*
*Säljs separat

M2 – nästa generation Apple Silicon

M2 är andra generationen Apple Silicon och bygger vidare på 5-nanometersteknik. Den har över 20 miljarder transistorer vilket är 25% mer än M1. Det ger dig upp till 18% snabbare processorkraft och 35% bättre grafik samtidigt som den drar mindre ström. Det ger dig möjlighet att skapa ännu mer och multitasking är nu ännu mer sömlöst. Eftersom M2 drar mindre ström trots sin kraftfulla prestanda så har iPad Pro ett batteri som räcker hela dagen.

Ljusstark 11” Liquid Retina-skärm

Den 11” LED-bakgrundsbelysta touchskärmen med IPS-teknik har en hög kontinuerlig ljusstyrka på hela 600 nits. Den har ProMotion-teknik vilket effektivt anpassar uppdateringsfrekvensen på skärmen och på så sätt sparar batteri. Tack vare färgomfånget P3 får du levande färger och med True Tone-teknik anpassas vitbalansen automatiskt efter omgivningsljuset – vilket gör att alla bilder får ett naturligt ljus. Skärmen är helt laminerad och försedd med antireflexbehandling för minimering av reflektioner.

Kameror anpassade för videosamtal och streaming

iPad Pro har en vidvinkelkamera med en sensor på 12MP och en ultravidvinkelkamera på 10MP som hjälper dig att ta den perfekta bilden eller videon. Dessutom har iPad Pro Smart HDR 3 tack vare den kraftfulla bildsignalprocessorn på M1-chippet. Den främre kameran, TrueDepth, är en 12MP ultravidvinkelkamera med ett synfält på 122 grader. Kameran tillsammans med funktionen Centrat där kameran använder sig av maskininlärning för att följa din rörelse så du alltid är med i bilden. När andra kommer in i bilden eller någon lämnar zoomar kameran in eller ut så att alla syns – perfekt för videosamtal och streaming.

Förstärkt verklighet med LiDAR-teknik

LiDAR-teknik hjälper till att mäta djup med hjälp av ljusstrålar. Den kan enkelt mäta upp ytorna i ett rum och på så sätt skapa mer verklighetstrogen AR-upplevelse. LiDAR bidrar även till optimerade funktioner i kamerasystemet med exempelvis sex gånger snabbare autofokus i svagt ljus. Du kan också använda vidvinkelkameran för att ta porträttläge i nattläge då LiDAR-tekniken gör det möjligt att rendera en suddig bakgrund även i svagt ljus.

Ta en speed date

Med iPad Pro 11'' cellular har du tillgång till supersnabbt 5G vart du än befinner dig. iPad Pro 11'' har också fått en uppdatering till senaste och snabbaste WiFi – WiFi 6E. Det gör att du kan jobba sömlöst, ladda ner och överföra snabbare än någonsin innan vart du än befinner dig.

En ny dimension av Apple Pencil

Få ännu mer kontroll än tidigare med Apple Pencil. Med den nya funktionen Hovring kan du se exakt vart pennan kommer landa innan du sätter ner den mot skärmen. Du ser även färgen och hur den eventuellt kommer blanda sig. Du kan även använda hovring för att förstora appar och widgetar på hemskärmen.

Levereras med

 • iPad Pro 11'' (2022) med M2
 • USB-kabel
 • 20W strömadapter

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.