Apple iPad Pro 13'' (2024) – Ultra Retina XDR, M4, 512GB, WiFi + Cellular, Space Black
Apple iPad Pro 13'' (2024) – Ultra Retina XDR, M4, 512GB, WiFi + Cellular, Space Black
Artikelnummer: 1100852

Apple iPad Pro 13'' (2024) – Ultra Retina XDR, M4, 512GB, WiFi + Cellular, Space Black

iPad Pro 13''– din kreativa superkraft

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
  • 9-kärnig Apple M4
  • 13'' Ultra Retina XDR med OLED
  • WiFi 6E
23 690 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Apple presenterar iPad Pro 13'' – din kreativa superkraft. Trots att denna iPad är supertunn på sina 5,1 mm är prestandan slående med M4-chip och en superavancerad skärm. Ultra Retina XDR-skärmen har två OLED-paneler som tillsammans ger en strålande användning med fantastiska detaljer och klara färger i varje pixel. M4-chippet har en uppgraderad styrenhet, processor och grafikprocessor som ger alla funktioner ett rejält lyft jämfört med föregångaren. Filma, skapa, designa eller jobba på det sätt du vill med iPad Pro – möjligheterna är oändliga.

Fördelar

  • Apple M4-chip med 9-kärnig processor och 10-kärnig grafik
  • 3 prestandakärnor och 6 effektivitetskärnor
  • 13'' Ultra Retina XDR-skärm med OLED-paneler
  • ProMotion, TrueTone och P3 färgomfång
  • TrueDepth-kamera med Face ID
  • Funktionen Centrerat för fokus på dig under videosamtal
  • Thunderbolt/USB 4-port för överföring upp till 40Gbit/s
  • Stöd för WiFi 6E
  • Stöd för Apple Pencil Pro och Magic Keyboard till iPad Pro


Arbeta smartare med AI

M4-chippet erbjuder en uppdaterad AI-upplevelse som är olik tidigare generationer. Med snabbare beräkningar, förbättrad maskininlärning och en utvecklad integrering mellan mjukvara och interna ekosystem blir resultatet avancerade verktyg för att förenkla och optimera AI-verktyget. Skanning av kvitton eller dokument känns automatiskt igen och skapar en högkvalitativ skanning utan skuggor och blänk.

M4 – här bor kraften

Med M4-chippet levererar iPad Pro enastående hastighet och effektivitet för att hantera även de mest krävande uppgifterna. Med M4 får du upp till 4X snabbare proffsrendering och 1,5X snabbare processor jämfört med M2. Du har också upp till 120 GB/s minnesbandbredd och en 16-kärning Neural Engine. Oavsett om du vill redigera en 4K-video, spela med följsam grafik eller hoppa mellan olika appar har du en iPad som alltid är redo att leverera en smidig och responsiv prestanda i varje steg.

Superavancerad skärm med strålande kvalitet

Den 13'' stora Ultra Retina XDR-skärmen med OLED-paneler ger dig en enastående visuell upplevelse i alla situationer. Tillsammans med en ljusstyrka på upp till 1600 nits toppljusstyrka och automatisk ljusanpassning kan du vara säker på att ha det bästa ljuset för din användning oavsett var du är. Antireflexbehandlingen ser till att du slipper störas av ljusreflektioner när du arbetar. Skärmen är självklart kompatibel med Apple Pencil Pro och Magic Keyboard, men du kan också välja att koppla in högupplösta externa skärmar med upp till 6K och utvidga din arbetsyt för maxmerad effektivitet.

iPad Pro lifestyle

Tystnad. Tagning. Action.

Med hjälp av 12 MP i kameran på långsidan och ultravidvinkel kan du enkelt filma detaljerade videos i 4K ProRes eller fota högkvalitativa Smart HDR-bilder med ännu bättre textur, klarare färger och ännu mer detaljer även i mörkare miljöer. Kamerasystemet använder sig av professionell LiDAR-teknik vilket hjälper till att läsa av föremål i 3D och förstärker verklighetskänslan. Efterarbetet kan du göra direkt i din iPad Pro och därefter enkelt dela resultatet – allt med samma enhet. Med funktionen Centrerat så fokuserar kameran och följer dig i dina rörelser när du sitter i videosamtal så du kan vara säker på att du alltid är i bild. 

Studioupplevelse direkt i fingertopparna

Möjligheterna är obegränsade med din nya iPad Pro. Anslut sömlöst upp till fyra iPhone eller iPad-enheter med Live Multicam i Final Cut Pro och spela in, redigera eller dela videor ännu snabbare. Med nya AI-drivna Session Players i Logic Pro för iPad får du anpassningar direkt utifrån din feedback. Spela in och spela upp högkvalitativt ljud med hjälp av de fyra mikrofonerna och fyra högtalarna i studiokvalitet. Det har aldrig varit enklare att skapa professionella resultat med en och samma enhet.

Levereras med

  • iPad Pro 13'' (2024)
  • Usb-c-laddningskabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn