Apple Lightning to USB 3 Camera Adapter
Apple Lightning to USB 3 Camera Adapter
Artikelnummer: 1050598

Apple Lightning to USB 3 Camera Adapter

Anslut din kamera till Apple-enheter

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • USB 3 till Lightning-adapter
  • Apple original
499 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Använd Apple USB3-kameraadapter med Lightning för att enkelt att överföra bilder och videor från en digitalkamera med hög upplösning till iPad Pro. När du ansluter Lightning till USB 3-kameraadaptern öppnar iPad Pro automatiskt Appen Bilder så att du kan välja vilka bilder och videor du vill importera. Sedan ordnar den innehållet i album.

Fördelar

  • USB 3 till Lightning-adapter
  • Apple original
Om du kombinerar Lightning till USB 3-kameradaptern med en USB-strömadapter kan du göra ännu mer med din iPad Pro. Du kan ansluta USB-enheter som hubbar, Ethernet-adaptrar, ljud-/MIDI-gränssnitt och kortläsare för CompactFlash, SD, microSD med flera.

Lightning till USB 3-kameraadaptern hanterar vanliga bildfilformat som jpeg och raw samt SD- och HD-videoformat, till exempel H.264 och mpeg-4. iPad Pro 12,9 tum (första och andra generationen) och iPad Pro 10,5 tum överför data i USB 3-hastighet, medan iPad Pro 9,7 tum använder USB 2.0.

Levereras med

  • Apple Lightning to USB 3 Camera Adapter
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.