Mac mini M1 – en kraftfull arbetsstation

Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 1TB SSD, Silver

Artikelnummer: 1050991
  • 8-kärnig Apple M1
  • 16GB RAM & 1TB SSD
  • Neural Engine maskininlärning
  • MacOS Big Sur för ett snabbare system
15 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Mac Mini M1, 16GB RAM, 1TB SSD, Silver
Red Whips 12-pack
Magic Keyboard
17 199 SEK
Mac Mini M1, 16GB RAM, 1TB SSD, Silver
Kabelband x3
Intuos Bluetooth Medium
17 995 SEK
Jobba, spela eller skapa med Mac mini med samma fart och kraft som i en större stationär dator. Tack vare Apples M1-chip som gör att den har upp till 2.8 gånger snabbare processor och upp till fem gånger snabbare grafik. Med en kompakt storlek, kraftfull prestanda och stort utbud av portar är Mac mini perfekt för flera användningsområden.

Fördelar

  • Gör hemmakontoret till en kraftfull arbetsstation
  • Apple M1-systemchip specifikt designat för Mac
  • Neural Engine maskininlärning
  • MacOS Big Sur för ett snabbare system

M1-systemchip specifikt designat för Mac

M1 är en åttakärnig grafik­processor och är den mest avancerade grafik­processorn Apple någonsin byggt. Med den får Mac mini en snabb grafikprestanda som är sex gånger bättre än tidigare. Det är en kompakt dator med extremt mycket prestanda helt enkelt.

MacOS Big Sur för ett snabbare system

Mac mini väcks från vila nästan direkt och ditt dagliga arbete går mycket snabbare – som att bläddra igenom bilder och surfa i Safari. Samtidigt som de appar som jobbar hårdast får all kraft de behöver.

Gör hemmakontoret till en kraftfull arbetsstation

Mac mini förvandlar skrivbordet till en kraftfull arbetsstation. Anslut ett tangentbord, en mus och upp till två skärmar så är du redo för de utmaningar dagen har att bjuda på!

Levereras med

  • Mac mini M1, 16GB RAM, 1TB SSD, Silver
  • Strömsladd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.