Apple MacBook Air 13", M2 8-core CPU, 8GB, 256GB, 8-core GPU, Midnight
Apple MacBook Air 13", M2 8-core CPU, 8GB, 256GB, 8-core GPU, Midnight
Artikelnummer: 1056376

Apple MacBook Air 13", M2 8-core CPU, 8GB, 256GB, 8-core GPU, Midnight

MacBook Air 13,6" – Gör allt. Lätt.

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
 • 8-kärning Apple M2
 • 8GB RAM & 256GB SSD
 • 100% återvunnen aluminium
14 990 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
MacBook Air med M2-chip väger endast 1,24kg och är 1,13cm tunn, men är fulladdad med kraft. Jobba, spela och skapa i princip vad som helst – var som helst. Redigera video upp till 1,4 gånger snabbare än det föregående M1-chippet och upp till 15 gånger snabbare om du byter från en MacBook Air med Intel-processor. Tack vare ProRes kan du redigera material även i 8K. Skärmen är mer ljusstark och har fler färger än tidigare generationer. Det gör att dina bilder och videos blir klarare och mer färgstarka med en rik kontrast och tydliga detaljer. Allt detta utan att kompromissa med batteritiden på 18 timmar. Möjlighet till snabbladdning med 67W AC-adapter som ger dig 50% laddning på ungefär 30 minuter. Upplev MacBook Air. Mindre att bära, mer att älska.

Fördelar

 • M2 med 8 kärnor och 8 grafikkärnor
 • MagSafe 3
 • Fläktfri design
 • FaceTime HD-kamera med 1080p
 • Fyra högtalare med stöd för Dolby Atmos
 • Finns i fyra snygga finishar
 • Touch ID med stöd för Apple Pay
 • Två Thunderbolt 4-portar
 • Tillverkad i 100% återvunnen aluminium

M2 – nästa generation Apple Silicon

M2 är andra generationen Apple Silicon och bygger vidare på 5-nanometersteknik. Den har över 20 miljarder transistorer vilket är 25% mer än M1. Det ger dig upp till 18% snabbare processorkraft och 35% bättre grafik samtidigt som den drar mindre ström. Det ger dig möjlighet att skapa ännu mer och multitasking är nu ännu mer sömlöst. Eftersom M2 drar mindre ström trots sin kraftfulla prestanda så har MacBook Air en fläktlös design. Det betyder att den är tyst, oavsett hur intensiva uppgifterna är.

13,6" Liquid Retina

Jämfört med tidigare generationer har skärmen fått ännu tunnare ram, vilket ger en större skärm på samma yta. Liquid Retina-skärmen har en ljusstyrka på 500 nits och över 1 miljard färger enligt färgrymden Display P3. True Tone-tekniken gör att ljusstyrkan och nyansen anpassar sig efter miljön du sitter i för att du alltid ska få en behaglig upplevelse för ögonen. Dina bilder och filmer blir klara och färgstarka med en rik kontrast och tydliga detaljer

MagSafe är tillbaka

MagSafe, Apples unika laddare med magnetfunktion, är tillbaka. Den är lätt att sätta fast och ta loss, vilket minimerar risken att datorn åker i golvet av misstag om någon snubblar på kabeln. Det gör också att båda Thunderbolt 4-portarna frigörs och kan användas samtidigt som datorn laddas. MacBook Air är även utrustad med ett hörlursuttag som klarar hörlurar med hög impedans.

FaceTime HD-kamera

Videomöten har aldrig haft en mer central roll i våra liv. MacBook Air är nu utrustad med en 1080p-kamera och har en uppsättning med tre mikrofoner. Bildkvaliteten är markant bättre, även i svagt ljus, jämfört med tidigare generationer. Den har fyra inbyggda högtalare som ger ett stor ljudlandskap och har även stöd för Dolby Atmos.

Fyra lysande finishar

Uttryck din personliga stil med färgen på din MacBook Air. Välj mellan fyra snygga finishar med matchande laddningskabel. Klassiska Rymdgrå och Silver får sällskap av nya Midnatt och Stjärnglans. Midnatt är en mörkare grå med en blå underton och Stjärnglans är en ljus champagnefärg.

Designad med tanke på jorden

MacBook Air är designad med miljö i åtanke i varje steg av produktionen. Chassit är tillverkat i 100% återvunnet aluminium och 90% återvunnet stål i batteribrickan. Även packeteringen är gjord av återvunna och huvudsakligen nedbrytbara material.

Levereras med

 • MacBook Air 13,6" (2022) – M2, 8GB RAM & 256GB SSD
 • Strömkabel 2m USB-C till MagSafe 3
 • 30W USB-C-strömadapter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn