Apple MacBook Pro 16'', M3 Max 16-core CPU, 64GB RAM, 1TB SSD, 40-core GPU, Space Black
Apple MacBook Pro 16'', M3 Max 16-core CPU, 64GB RAM, 1TB SSD, 40-core GPU, Space Black
Apple MacBook Pro 16'', M3 Max 16-core CPU, 64GB RAM, 1TB SSD, 40-core GPU, Space Black
Apple MacBook Pro 16'', M3 Max 16-core CPU, 64GB RAM, 1TB SSD, 40-core GPU, Space Black
Artikelnummer: 1061491

Apple MacBook Pro 16'', M3 Max 16-core CPU, 64GB RAM, 1TB SSD, 40-core GPU, Space Black

MacBook Pro 16'' – ett elegant monster

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • 16-kärnig M3 Max
 • 64GB RAM & 1TB SSD
 • 40-kärnig grafikprocessor
56 990 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
MacBook Pro spränger gränserna och gör världens bästa proffsdator ännu bättre. M3 Max ger enorm prestanda och massor av möjligheter för användare som har riktigt extrema arbetsflöden. Chippet har fått ännu mer processor- och grafikkärnor, massiva mängder enhetligt minne och extra resurser för mediemotorn. Med upp till 22 timmars batteritid har du tillgång till magisk prestanda hela dagen. Förändra spelets regler med MacBook Pro 16''.

Fördelar

 • Kraftfulla M3 Max med 16-kärnig processor och 40-kärnig grafik
 • Upp till 80% högre prestanda jämfört med M1 Max
 • Liquid Retina XDR-skärm med True Tone-teknik
 • ProMotion-teknik med uppdateringsfrekvens upp till 120Hz
 • Ljudsystem med sex högtalare och tre mikrofoner
 • Tre Thunderbolt 4-portar med stöd för laddning, DisplayPort, och USB 4 (40GB/s)
 • Koppla upp till fyra externa skärmar samtidigt
 • Upp till 22 timmar batteritid vid videouppspelning
MacBook Pro 16 M3 Max Apple

M3 Max – spräng gränserna

M3 Max är det mest avancerade chippet i en persondator. Det ger dig högre proffsprestanda och större möjligheter än någonsin. Rendering av av intrikata 3D‑objekt, postproduktion av video i högsta upplösning, utveckling av maskin­inlärningsmodeller går som en dans. Jämfört med M1 Max går renderingar upp till 2,5 gånger snabbare.

Grafikprestanda som förändrar spelets regler

M3 Max har grafikarkitektur i en helt ny klass. Det optimerar det snabba minnet och ökar den genomsnittliga användningen av grafikprocessorn drastiskt. Det ger en enorm prestandahöjning i de mest krävande applikationerna och spelen. Spelgrafik blir mer detaljerad än någonsin tack vare accelererad mesh shading. Det underlättar renderingen av visuellt komplexa scener och ger verklighetstrogna skuggor och reflektioner. Det är något du drar nytta utav oavsett om du arbetar med mjukvaruutveckling, redigering, STEM eller grafisk design.

Bästa skärmen någonsin på en bärbar dator

Med XDR behåller du extrem ljusstyrka i HDR-material och får en otrolig kontrast mellan det mörkaste och det ljusaste. SDR-innehåll blir upp till 20% ljusare än tidigare. Med ProMotion-tenik anpassas skärmen automatiskt efter vilket typ av innehåll som visas upp till 120Hz. Det kan även styras manuellt vid behov för videoredigerare. Koppla upp till fyra externa skärmar samtidig för att utöka din arbetsyta.

Macbook Pro 16 M3 Max Apple Lifestyle

Knivskarpt och kristallklart

Videosamtal spelar idag en väldigt central roll i våra jobb och för att hålla kontakten med nära och kära. MacBook Pro är utrustad med 1080p-kamera och tre mikrofoner i studiokvalitet. Även de minsta bakgrundsljus filtreras bort så att din röst hörs klart och tydligt. Ljudsystemet har sex högtalare och ger dig ett tredimensionellt ljud som fyller ut rummet med tydlig bas.

Alla bra sätt att hålla kontakten

Koppling är inget problem för MacBook Pro. Anslut tillbehör eller upp till fyra skärmar samtidigt. HDMI-porten har nu stöd för att spela upp 8K-material. Överför bilder och videor i hög hastighet med SDXC-kortläsaren. Den har även stöd för både WiFi 6E och Bluetooth 5.3.

Levereras med

 • MacBook Pro 16'' M3 Max med 16-core CPU och 40-core GPU, 64GB RAM och 1TB SSD
 • Strömadapter
 • MagSafe-kabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn