Apple TV 4K 32GB

Apple TV 4K 2nd Gen 32GB (2021)

Artikelnummer: 1051418
  • A12 Bionic chip
  • Dolby Atomos-ljud
  • Siri Remote (Gen 2)
  • 4K HDR

Välj minnesstorlek

1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Apple TV 4K (Gen 2) levererar en hög 4K HDR bildhastighet vilket ger en mjuk och skarp bild. Tillsammans med Dolby Atomos-ljud får du en tittarupplevelse i världsklass. Se 4K-material från populära streamingtjänster eller eget material och upplev högupplöst media med fantastisk återgivning av färger. Siri Remote (Gen 2) har en ny pekkompatibel tryckplatta och en yttre scroll-ring vilket gör det enkelt att navigera i menyer, spellistor och appar som Apple TV+, Netflix eller YouTube. Du kan även navigera genom röststyrning, tryck på röstkommandoknappen och säg till Siri vad du vill att din Apple TV ska visa dig.

4K HDR-kvalitet

4K ger en skarpare och klarare bild då det är 4 gånger högre upplösning mot traditionell HD. HDR (High Dynamic Range) ger en större färgåtergivning, bättre svärta, fler toner och högre kontrast för maximal bild- och videoupplevelse. Apple TV 4K är utrustad med A12-chip vilket gör enheten kraftfull för att spela upp högupplösta filmer, appar och spel.

Levereras med

  • Apple TV 4K (Gen 2)
  • Siri Remote (Gen 2)
  • Strömsladd
  • Lightning till USB-kabel

OBS! Glöm inte köpa till HDMI-kabel.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.