Apple Watch Series 9 GPS 45mm Midnight Aluminium Case with Midnight Sport Band - M/L
Apple Watch Series 9 GPS 45mm Midnight Aluminium Case with Midnight Sport Band - M/L
Artikelnummer: 1060753

Apple Watch Series 9 GPS 45mm Midnight Aluminium Case with Midnight Sport Band - M/L

Apple Watch Series 9 – smartare, ljusare, mäktigare

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Dubbelt så ljusstark skärm
 • Styr klockan med handgester
 • Koldioxidneutral modell

Välj färg

5 590 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Apple Watch Series 9 introducerar det kraftfullaste chippet någonsin i en Apple Watch. Den är fulladdad med nya funktioner och du kan även på ett magiskt sätt använda klockan utan att röra vid den. Skärmen är dubbelt så ljusstark som föregångaren och är en perfekt partner i vardagen. Apple Watch Series 9 är också Apples första koldioxidneutrala produkt och ett stort steg i riktning mot att bli helt koldioxidneutrala innan 2030.

Fördelar

 • Apples första koldioxidneutrala modell
 • Ljusstarkaste skärmen hittills – 2000cd/m2
 • Utökad och mer precis spårning av cykling och vandring
 • Ökad prestanda och snabbhet
 • Gest med dubbeltryck – styr din Apple Watch utan att röra skärmen
 • Bättre precisionssökning av iPhone

Ett kraftigt kliv framåt

S9-chippet är specialutvecklat för Apple Watch Series 9 och gör den snabbare, mer kapabel och mer intuitiv. Den lär sig saker dubbel så snabbt som Series 8 och gör en mängd nya innovationer möjligt.

En magisk fingertoppskänsla

Gester gör det enklare att använda din Apple Watch. Du använder din tumme och pekfinger för att göra ett dubbeltryck och med det svara på samtal, öppna en notis, spela och pausa musik och mycket mer. Det gör det enklare än någonsin att använda din Apple Watch, även när du har fullt upp.

Ett strålande genombrott

Apple Watch Series 9 har en dubbel så ljusstark skärm jämfört med föregångaren. Det ger en maximal ljusstyrka på 2000cd/m2 som gör det lätt att läsa skärmen även i direkt solljus. Skärmen är också bättre anpassad för svagt ljus då den klarar av att dämpas till endast 1 cd/m2.

Precisionssökning

Om du har en tendens att lägga din iPhone på ställen du inte kommer ihåg är Apple Watch den perfekta hjälpredan. Tack vare den nya generationens chip så kan du nu med ännu mer precision leta rätt på din iPhone. Du får indikation om riktning av avstånd direkt i klockan och även haptisk feedback och ljud för att underlätta ytterligare.

Ett betydande steg mot 2023

Tack vare löpande innovationer inom material, ren energi och koldioxidsnål frakt kunde Apple Watch Series 9 bli Apples första koldioxidneutrala produkt. Det är ett stor steg emot Apples mål att vara helt koldioxidneutrala innan 2023.

Levereras med

 • Apple Watch Series 9, 45mm
 • Sportarmband M/L
 • Laddkabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn