Atomos Powered Docking Station med USB-C kontakt

Atomos Powered Docking Station med USB-C kontakt

Powered Docking Station med USB-C kontakt

Artikelnummer: 1042288
WebblagerBeställningsvara
Butik:
849 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
En dockningsstation med låg profil för dina Atomos-enhetscaddies, Atomos USB-C 3.1 Powered Docking Station kommer att vara ett elegant tillskott till din dator samt ett kompakt tillbehör för din transportväska. Den stöder en enda enhetscaddy åt gången och laddar effektivt ner enhetsinnehållet direkt till din dator via en integrerad USB-kabel.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.