Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Shogun Inferno

Atomos Shogun Inferno

Artikelnummer: 1034575
  • Dynamiskt omfång i 10 stopp för att matcha 10-bitars Log-bilder
  • Passar till exempelvis Canon, Sony, Panasonic Nikon, JVC, Arri och Red
  • Touchskärm för enkel navigering och robust, stöttålig monitor
13 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Shogun Inferno
Angelbird ATOM X SSDmini 500 GB by Angelbird
Docking station USB 3.0
17 564 SEK
Shogun Inferno
Accessory kit
Kabel HDMI Ultra High Speed 1,5m Svart 4K/8K
18 689 SEK

Atomos Shogun Inferno

Shogun Inferno är en högupplöst (1920 x 1200) färgkalibrerad monitor på 7 tum som fästs direkt på kameran och ger 4K-inspelning med en 10-bitars FRC-panel som har inbyggd visning av HDR-video i log. Den har Rec. 709 och med 4K-HDMI och 12G-SDI-ingångar stödjer den upplösningar upp till UHD 4K (3840 x 2160) med 60 bps samt inspelning till 2,5 "SSD med 10-bitars, 4: 2: 2 Apple ProRes och Avid DNxHR codecs. Den har även en 3G-SDI-ingång och stöder DCI 4K (4096 x 2160) Raw till ProRes/DNxHR-inspelning över SDI för utvalda Sony och Canon-kameror.

Shogun Inferno kan visa dynamiskt omfång i 10 stopp för att matcha 10-bitars Log-bilder från kameror av de flesta större märken såsom Canon, Sony, Panasonic Nikon, JVC, Arri och Red. Du får en verklighetstrogen bild och Shogun Inferno levererar i både ljusstyrka och dynamiskt omfång tack vare sin AtomHDR-motor och 1500 nit-panel. Detta gör att du ser alla detaljer på monitorn i naturliga och levande färger oavsett ljusförhållande vilket även innebär att du kan använda monitorn utomhus utan solskydd..

Monitorns touchskärm gör det enkelt att navigera i inställningarna och det robusta, stöttåliga huset gör att du inte behöver oroa dig utan kan fokusera på ditt arbete. Det dubbla batterisystemet byter automatiskt till nästa batteri när strömmen är låg och Shogun Inferno levereras med en supersnabb laddare vilket gör att du kan filma helt oavbrutet

Levereras med:

  • Atomos Shogun Inferno
  • XLR Breakout Cable
  • Master Caddy II
  • 2 x AC Power Adapter

Förläng din garanti genom att registera din produkt på Atomos hemsida.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.