Audinate Dante AVIO USB-C IO ADAPTER 2X2
Audinate Dante AVIO USB-C IO ADAPTER 2X2
Artikelnummer: 1052071

Audinate Dante AVIO USB-C IO ADAPTER 2X2

Dante nätverksadapter med USB-C

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Skicka och ta emot ljudsignaler
 • Plug n' Play
 • RJ45 till USB

Välj variant

2 730 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Med Dante AVIO USB-adapter kan du ansluta vilken PC eller Mac som helst till ett Dante-ljudnätverk för att både skicka och ta emot signaler. Allt sköts via Plug 'n Play så du behöver ingen programinstallation och kan användas med alla ljudapplikationer för uppspelning eller inspelning. Dante AVIO USB nätverksadapter har en RJ45-anslutning som kopplas till en Ethernet-switch och USB-anslutning för datorer eller mobila enheter.

Fördelar

 • Anslutningar 1 x RJ45, 1 x USB
 • Plug n' Play – ingen programvara behövs
 • Tålig konstruktion
 • Perfekt för konferensrum och presentationsevenemang
 • Stöd för Power over Ethernet (PoE)
 • 2-kanals inspelning / uppspelning
 • Samplingsfrekvens 48 kHz
 • 24-bit ljudstöd
 • Kompatibel med enheter med USB 2.0-klass
Dante AVIO USB-C nätverksadapter

Vad är Dante AVIO?

Du behöver inte överge dina pålitliga analoga mixerbord, mikrofoner eller annan analog ljudhårdvara. Dante AVIO låter dig ta med dem in i den digitala nätverksvärlden! Du styr enkelt AVIO med mjukvaran Dante Controller på en Mac eller PC. Dante Avio-adaptern upptäcks automatiskt och är redo att användas när den är ansluten utan att separat strömförsörjning krävs. Använd bara en vanlig PoE-switch (Power over Ethernet) och Dante AVIO-adaptern är redo att användas.

Samtliga Dante-enheter känner automatiskt igen varandra och hela systemet hanteras i programvaran. Alla Dante AVIO-adaptrar fullt kompatibla med Dante Domain Manager (DDM) för IT-säkerhet och -hantering, medan AES67 stöds för anslutning till nätverk utanför Dante.

Dante nätverksadaptrar finns i flera olika utföranden för att passa för just din ljuduppsättning; från mono till stereo och med olika anslutningsalternativ, såsom analog, AES, USB och Bluetooth.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn