Godox LD150R Duo Kit Premium
Godox LD150R Duo Kit Premium
Godox LD150R Duo Kit Premium
Godox LD150R Duo Kit Premium
Godox LD150R Duo Kit Premium
Godox LD150R Duo Kit Premium
Godox LD150R Duo Kit Premium
Godox LD150R Duo Kit Premium
Godox LD150R Duo Kit Premium
Godox LD150R Duo Kit Premium
Godox LD150R Duo Kit Premium
Godox LD150R Duo Kit Premium
Godox LD150R Duo Kit Premium
Artikelnummer: 1053139

Godox LD150R Duo Kit Premium

Paket med två Godox LD150R, C-stand och ljusformare

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Belysningsstyrka på 17 500 Lux (1m)
 • LED-panel för studio, location eller hemmet – skapa vart du än är
 • Belys med RGB-färger och vanligt ljus för att täcka alla dina behöv

Välj variant

25 990 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Behöver du sätta färg på tillvaron? Då är Godox LD150R rätt LED-belysning för dig! Skapa ljussättningar, scener, miljöer och lys upp tillvaron med högkvalitativt LED-ljus i RGB-färger eller i vanligt ljus som du kan justera från varmt till kallt för att matcha din omgivning. Godox LD150R ger dig möjligheter utöver det vanliga när det kommer till flexibilitet och kreativitet och med ett C-stand står din utrustning tryggt och säkert – LD150R är panelen för kreatörer oavsett vart du befinner dig. Välj mellan våra kit: Singel, Duo eller Duo Premium Kit.

Fördelar

 • Paket med professionell LED-panel och C-stand
 • LED-panel för studio, location eller hemmet – skapa vart du än är
 • Återger hela spektrumet av RGB-färger och vanligt ljus för att täcka alla dina behöv
 • Perfekt för att skapa olika miljöer, ljussättningar och smickrande ljus
 • Förinställda ljuseffekter och silent mode
 • Slipp belysningsfilter – Lee simuleringar löser jobbet åt dig
 • Styr via DMX, fjärrkontroll (RC-R9, ingår ej) eller mobilapp
 • FX Mode med 39 förinställningar
 • Panel som kan strömförsörjas via nätadapter eller V-Mount batterier (ingår ej)
 • Genererar 17 500 Lux på en meter med CRI/TLCI på 96/97

Nya möjligheter att skapa kreativa miljöer

Godox LD150R ger du unika möjligheter att välja färg, mättnad, nyans och. Använd de unika egenskaperna för Godox LD150R för att ljussätta allt ifrån människor till bakgrunder. Godox LD150R har ett mycket högt CRI-/TLCI-betyg (97/96) som ger dig en försäkran om överlägsen noggrannhet i färgåtergivningen. Godox LD150R är en LED-panel på 150 Watt som genererar 17 500 Lux uppmätt på en meter.

Belysningen har variabel färgtemperatur med ett intervall från 2 500 till 8 500K eller var som helst däremellan. Du använder variabel färgtemperatur för att justera värmen på ljuset från varmt till kallt ljus för att snyggt blanda ljuset med det omgivande ljuset.

Godox LED Panel LD75, 150R och LD150Rs i RGB läget
Godox LD-serien innehåller tre olika paneler med olika styrka och storlek. I mitten ser du Godox LD75, LD150R (vänster) och LD150RS (till höger).

Fjärrstyrning av din belysning

Du kan styra din Godox LD150R genom mobilappen eller köpa till en extern fjärrkontroll (RC-R9), se passande tillbeör. Behöver du styrning för lite större produktioner kan du styra din LED-panel via DMX till ett ljusbord eller via nätverkskabel (RJ45) för maximal kontroll.

Ta med dig LED-panelen på location

Du välja att koppla in din Godox LD150R direkt till vägguttaget för att strömförsörja den eller köp till V-Mount batteri (24V/8,33A) och laddare, se passande tillbehör, för att kunna ta med den till platser där du inte har tillgång till ett vägguttag. Panelen är kompakt för sin storlek med måtten har måtten 54,2 x 51,1 x 10,8 cm och den väger endast 5,1kg.

Godox C-stand – stabilt stativ för din belysning

Detta belysningsstativ är en favorit bland alla professionella fotografer och filmare. Godox 270CS C-Stand & arm med avtagbara griphuvuden och stativbas. Detta är det stabilt stativ med en egenvikt med låg tyndpunkt som kan bära nyttolast upp till 10kg. Fördelen med att använda ett C-Stand är att du kan lätt placera flera stativ mycket nära varandra och att du enkelt kan tynga ner benen med sandsäckar.

LED-panel med möjlighet till softbox och raster

Det är inte alla LED-paneler som erbjuder extra tillbehör men med Godox LD150R får du med skärmklaffar (Barndoors) som ger dig möjlighet att skärma av ljus och kontrollera det bättre. Det finns fler möjligheter för dig att anpassa din LD150R ytterligare. Det finns både softbox och raster att köpa till din ditt LED-paket, du hittar dessa under passande tillbehör eller välj vår prisvärda premium paket som innehåller både Softboxar och raster till ett bra pris.

Välj mellan våra populära paket

Välj mellan Godox LD150R Kit, Godox LD150R Duo Kit eller Godox LD150R Duo Kit Premium (Duokit med softboxar och raster)

Levereras med

I Duo-paketet ingår dubbla uppsättningar.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn