Studioblixtpaket

Så våra paket av studioblixtar för komplett uppsättning vid studiofotografering. Här har vi plockat ihop olika kit med studioblixtar, stativ, väskor och softbox för att du ska hitta det bästa alternativet för dina behov. Här hittar du blixtpaket som passar allt från en liten hemmastudio till stora produktionsstudios. Köp färdiga studioblixtpaket direkt online eller besök oss i butik så hjälper vi dig hitta den perfekta blixtlösningen för dina behov.

Filtrering
  Visar 37 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK