Fotografera viktlöst med stora objektiv på stativ

Benro Gimbal GH5C Kolfiber

Artikelnummer: 1040207
  • Kolfiber ger låg vikt och extrem tålighet
  • Klarar belastning upp till 30 kg
  • Arca-Swiss kompatibel snabbplatta
4 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Finns i webblager

Värdepaket

Gimbal GH5C Kolfiber
Dual Mount Arm LSA-10
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
6 188 SEK
Gimbal GH5C Kolfiber
Folding Screwdriver Kit 2373
Kameraplatta PL-100 till Gimbal-serien
5 988 SEK

Kolfibergimbal som klarar upp till 30kg

En gimbal kommer till sin rätt när den kombineras med stora teleobjektiv som är tunga och stora. Detta ger dig möjlighet att snabbt kunna justera vinkel om något händer utan att behöva riskera att tappa kameran eller missa bilden. Använd en gimbal tillsammans med ett stativ för att undvika skakningsoskärpa och framförallt slippa hålla i din tunga utrustning utan du kan släppa din kamera helt om du behöver händerna till någon annat.

Fördelar

  • Kolfiber ger en otroligt låg vikt
  • Klarar upp till 30 kg
  • Arca swiss kompatibel snabbplatta
  • Lätt att fotografera med tung utrustning

Fotografera snabbt och viktlöst med stativ 

En gimbal har två roterande punkter, en i basen och en på sidan av objektivet. Dessa gör att objektivet fritt kan rotera i både vertikal och horisontell led, utan att du behöver tillföra speciellt mycket energi. Genom att lossa på stativfästet mot objektivet kan du även rotera kameran till stående vinkel eller kompensera för att få en rak horisont. Det viktigaste är att objektivet är utrustat med en stativfot (vilket de flesta objektiv av denna typ har) och att det är korrekt balanserat. Den svarta aluminium PL100LW-kameraplattan har maskinbearbetats för att minska vikten så mycket som möjligt utan att kompromissa. Den har en vertikal skala och 360 ° panoramaväxling vilket underlättar justeringen.

Levereras med 

  • Benro Gimbal GH5C Carbon Fibre
  • Snabbplatta PL100LW 
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.