ND-filter med slimmad design för långa exponeringar (10 steg), 55mm

Benro ND-filter ND1000 Slim HD IR-Cut 55mm (10 steg)

Artikelnummer: 1047414
 • Reducerar ljuset med tio steg (ND1000) – perfekt för att göra vatten spegelblankt
 • Reptåligt, vatten- och oljeavvisande filter med hög optisk prestanda
 • Tillverkat av tyskt högkvalitativt optiskt B270 German Schott glas
 • Låg vikt och slimmad design
 • Skyddar objektivets frontlins
 • Finns i storlekarna 49–86 mm

Välj diameter

549 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

ND-filter ND1000 Slim HD IR-Cut 55mm (10 steg)
Round Filter Unlocker
Filter Nest Mini
947 SEK
ND-filter ND1000 Slim HD IR-Cut 55mm (10 steg)
Putsduk Photo Microklear Cloth
Blåsbälg Hurricane Blower
697 SEK

ND-filter för mycket långa slutartider

Detta ND-filter från Benro reducerar ljusinsläppet med tio steg (ND1000) och är tillverkat av tyskt högkvalitativt optiskt B270 German Schott glas. Filtret har flera avancerade coatings för att du ska få maximal bildkvalitet i dina bilder och filmer. Testa fotografera forsande vatten som istället blir spegelblankt, vackra landskap med den fantastisk himmel tack vare långa slutartider.

Fördelar

 • Finns i storlekarna 49–86 mm
 • Reducerar ljuset med tio steg (ND1000)
 • Reptåligt, vatten- och oljeavvisande filter med hög optisk prestanda
 • Tillverkat av tyskt högkvalitativt optiskt B270 German Schott glas
 • ULCA-, WMC- och IR-CUT-Coating
 • Låg vikt och slimmad design
 • Skyddar objektivets frontlins
 • Tunn ram av koppar 

ND-filter med hög optisk prestanda med WMC- ULCA-, och IR CUT-Coating

ULCA – rätt färger utan färgstick

ULCA (Ultra Low Cromatic Abberation) reducerar risken för att du ska få färgstick i dina bilder som exempelvis blå, grön eller magenta. Detta gör att filtret blir färgneutralt mot andra ND-filter som ofta får någon form att färgstick.


Benro ND-filter med ULCA-beläggning förhindrar att du får färgstick i dina bilder. Du kan se skillnaden på Benros ULCA beläggning till höger i bilden jämfört med de två andra filtren. 

WMC – multicoating som skyddar mot vatten, olja och repor

Filtret har en Nano WMC multi-coating som gör att ytan blir mycket reptålig och ger filtret vatten- och oljeavisande egenskaper. Inte bara gör det att filtret blir reptåligt utan de oljeavvisande egenskaperna reducerar risken för exempelvis avtryck från dina fingrar medan fukt och vatten lägger sig som små prickar istället för att rinna ner och skapa långa sträck i dina bilder.

IR-CUT-Coating – blockera ut det störande IR-ljuset

Denna beläggning ser till att IR-ljus inte påverkar din bild negativ genom att ge färgstick eller en mjukhet. IR-ljus är inte synligt för det mänskliga ögat med något som kameran kan plocka upp, speciellt vid långa slutartider och det kan störa din exponering. Detta filter blockerar ut IR-ljuset för att du ska få maximal bildkvalitet i dina bilder.

Kamerans sensor är känsligare för IR-ljus, jämfört med ditt öga, speciellt när du fotograferar med långa slutartider.  

Låg vikt och slimmad design

Den låga vikten gör minimal påverkan på ditt objektiv och den slimmade designen gör att du undviker vinjettering eller reflektioner på grund av att du har ett filter monterat. Du monterar snabbt på filtret genom att skruva fast det i ditt objektivs filtergängor. Kontrollera storleken på objektivets filtergänga (står på objektivet, på lådan eller i manualen eller så kan du söka upp objektivet på vår hemsida och titta på teknisk specifikation.)


Levereras med

 • Benro ND-filter ND1000 Slim HD IR-Cut (10 steg)
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.