Stativ C3780TN Combination kolfiber

Benro Stativ C3780TN Combination kolfiber

Artikelnummer: 1036619
  • Både en flatbase med 3/8" skruv och 75mm nivelleringsskål
  • Max belastning på 18 kilo
  • Kolfiberkonstruktion och en vikt på 2,1 kilo
4 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Stativ C3780TN Combination kolfiber
Trevägshuvud GD3WH
Friktionsarm 244 mini 24 cm
7 625 SEK
Stativ C3780TN Combination kolfiber
Trevägshuvud HD3A
Tillbehörsarm 2 x 3/8 131DB Svart
6 870 SEK

Benro C3780TN - Kolfiberstativ för tung utrustning

Benro C3780TN är ett rejält stativ som när det kombineras med ett gimbal-huvud passar utmärkt ihop med DSLR-kameror med långa teleobjektiv. Väljer du att kombinera stativet med ett videovhuvud så får du ett stativ som passar utmärkt för film. Tack vare kolfiberbenen och avsaknaden av mittpelare blir C3780TN en relativt lätt och kompakt stativ i förhållande till maxbelastning.

Fördelar:

  • Både Flatblase och 75mm skål
  • 1/4" gänga för montering av ledade armar
  • Ordentligt bärväska

Stativet har både en flatbase montering med 3/8"-skruv för montering av vanliga stativhuvuden men levereras även med en 75mm nivelleringsskål för att användas ihop med dedikerade videohuvuden. På sidan sitter en 1/4"-gänga för montering av tillbehör som monitorer, lampor eller annat via olika typer av ledade armar. Transportväskan rymmer stativet med ett videohuvud eller en kulled monterad och går även att bära som ryggsäck.

Levereras med:

  • Stativ C3780TN
  • Transportväska
  • 75mm nivelleringsskål
  • Stora gummifötter

[TEXT1020994805]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.