Kolfiberstativ med hög höjd

Benro Stativ TMA38CL Mach3 Serie 3 kolfiber

Artikelnummer: 1023006
  • Maximal höjd på 177cm och maxbelastning på 16kg
  • Fyra bensektioner som klarar hög höjd och tung belastning
  • Komplettera med kulled, videohuvud eller gimbal beroende på arbetsområde
4 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Stativ TMA38CL Mach3 Serie 3 kolfiber
Trevägshuvud GD3WH
Adapter 119 Mässingtapp 3/8" hona till 1/4" hona
6 559 SEK
Stativ TMA38CL Mach3 Serie 3 kolfiber
Tillbehörsarm 2 x 3/8 131DB Svart
Gimbal GH2 magnesium svart
8 170 SEK

Benro TMA38CL
Kolfiberstativet som ingår i Mach3-serien är ergonomiskt, lätt och tål att användas i alla väder. Benen är konstruerade i av 9 lager kolfiber vilket gör stativet robust utan att tynga ner din packning. Det ingår även spikfötter för ökad stabilitet vid användning utomhus. Dessutom ingår en kort mittpelare som gör det möjligt för dig att fotografera nära marken.

Levereras med väska.

[TEXT1020994805]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.