Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kompakt och smidigt resestativ med kulled och fällbar mittpelare

Benro Stativkit FGP18A GoPlus Travel Serie 1 aluminium

Artikelnummer: 1045342
 • Fällbar mittpelare ger dig möjlighet att fotografera flatlays, makro eller komma extremt nära marken
 • Skruva loss ett av stativbenen och använd som enbensstativ
 • Kompakt resestativ med konstruktion av aluminium och magnesium ger låg vikt och klarar hög belastning
 • Twist Locks (vridspännen) är tysta och pålitliga när du ska fälla ut ditt stativ
3 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Stativkit FGP18A GoPlus Travel Serie 1 aluminium
Red Whips 12-pack
kameraplatta PU-60
3 634 SEK
Stativkit FGP18A GoPlus Travel Serie 1 aluminium
Tillbehörsarm 2 x 3/8 131DB Svart
Leveling base LBA2
5 970 SEK

Kompakt resestativ med kulled och fällbar mittpelare

FGP18A från Benro är ett kompakt resestativ med tre ben och en konstruktion av aluminium och magnesium. Mittpelaren är vinklingsbar till horisontellt läge vilket gör stativet till ett utmärkt makrostativ, eller vid andra tillfällen då du behöver arbeta lågt. Ett av benen går att ta loss för att användas som monopod, dvs enbens-stativ. Observera att bilden med kameran (ingår ej) visar en större kulled än den som ingår, Benro kulled V1E är lite smidigare och kompaktare. 

Fördelar

 • Vikbar mittpelare
 • Kulled (Benro V1E) i magnesium
 • Klarar belastning upp till 10 kg
 • Spikfötter
 • Benlåsen är stabila twistlås
 • Benen går att vinkla ut i tre steg, för att få en lägre arbetsposition
 • Mycket lätt stativ

Fällbar mittpelare ger dig nya vinklar

Den fällbara mittpelaren i ger dig möjlighet att vinkla mittpelaren vilket är oumbärligt om du ska fotografera flatlays, makro eller komma så nära mark en som det bra går. Lossa skruven, dra upp mittpelaren och skruva åt - svårare än så är det inte.


Stativben av specialbehandlad aluminiumlegering

Stativbenen är tillverkade av en aluminiumlegering med hög hållfasthet. Denna lättviktslegering är speciellt behandlad för att säkerställa styrka och styvhet. Aluminiumet skyddas med en kombination av anodisering och högtemperaturpulverbeläggning, vilket förbättrar skyddet mot slag och korrosionsbeständighet.

Kulled i magnesium och kameraplatta med glidskydd

Stativhuvudet V1E har ett stort låsreglage för huvudlåset som gör det lätt att låsa och låsa upp. Ett vattenpass tillsammans med ett separat reglage för panorering gör det lätt att hålla kameran i nivå för panoramabilder. Kameranplattan låses med ett vred utrustat med extra lås så det inte lossnar av misstag.

Smidiga Twist-lock system

Twist Locks (vridspänne) är tysta och pålitliga när du ska fälla ut ditt stativ. De är utformade för bekväm och snabb användning, medan de skyddar utmärkt mot damm och yttre påverkan av väder. Twist-lock underlättar också under transport, då remmar och andra lösa föremål inte kan fastna i några låsanordningar.

Konvertera stativet till ett enbensstativ

Om du skulle behöva ett enbensstativ eller en vandringstav, då kan du helt enkelt skruva loss ett av benen på ditt Benrostativ. Detta benet kan du använda som enbensstativ och montera din kulled på. Då kan du snabbare förflytta dig och byta position när du fotograferar eller filmar, jämfört med ett trebensstativ. Detta ger dig ett enbensstativ och trebensstativ i samma stativ.

Levereras med

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.