Benro TMA48CXL Carbon + GH5C Mini
Benro TMA48CXL Carbon + GH5C Mini
Benro TMA48CXL Carbon + GH5C Mini
Benro TMA48CXL Carbon + GH5C Mini
Benro TMA48CXL Carbon + GH5C Mini
Benro TMA48CXL Carbon + GH5C Mini
Benro TMA48CXL Carbon + GH5C Mini
Benro TMA48CXL Carbon + GH5C Mini
Benro TMA48CXL Carbon + GH5C Mini
Artikelnummer: 1054982

Benro TMA48CXL Carbon + GH5C Mini

Kolfiberstativ gimbal – fotografera fågel- och sport

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Höjd mellan 40,5–210cm
 • Klarar 20kg belastning och väger 3,7kg
 • Avlasta vikten av kamera och objektiv
10 390 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Fotograferar du med tunga eller stora objektiv? Avlasta vikten med Benro GH5C Mini som är ett kompakt stativhuvud med gimbalfunktion som ger dig en hög belastningskapacitet i kombination att du kan fotografera "viktlöst" när du använder gimbalen på ett stativ. GH5C kan balansera upp kamerautrustning upp till 30kg vikt och passar därför bra till långa objektiv. Upptäck fördelen med att fotografera med stativ och gimbal – säg adjö till ömma axlar och trött rygg – Benro GH5C Mini avlastar vikten åt dig.

Fördelar

 • Avlastar hela vikten av din kamera och objektiv
 • Höjd på 210cm exklusive höjden av gimbalen
 • Stativ med nio lager kolfiber för maximal vridstyvhet
 • Vridlås ger enkel och snabb hantering
 • Fotografera i timmar utan ansträngning 
 • Låg vikt på endast 1,1kg
 • Tillverkad av slitstark kolfiber
 • Klarar belastning upp till 20kg

Balansera din utrustning med Benro GH5C Mini Gimbal

Det aldrig varit enklare att balansera långa objektiv och avlasta vikten med hjälp av en lätt gimbal. Genom att kombinera högkvalitativa material, med avancerad funktionalitet och precision, är dessa specialiserade huvuden perfekta för dynamisk fotografering av sport, fåglar eller djur. Du kan fästa fotoutrustning upp till i gimbalen medans stativet klarar 20kg och med hjälp av Benro GH5C Mini kan du manövrera din kamera med stora teleobjektiv snabbt och bekvämt utan att anstränga rygg eller axlar.

Benro stativ med GH5C Mini gimbal – stativ för fågelfotografering

Benro GH5C Mini – arbeta snabbt och lätt 

Det finns ett inbyggt vattenpass för att du ska kunna ställa den i perfekt nivå på alla underlag. För att ytterligare reducera vikt har Benro GH5C Mini en ihålig designad Arca-snabbkopplingsplatta, vilket möjliggör snabb montering och demontering av din kamera. Med dynamisk manövrerbarhet, precision och mångsidighet ger Benro GH5C Mini Gimbal-huvudet allt du behöver för att fånga de oförutsägbara ögonblicken när du är ute på fältet.

Kolfiber ger låg vikt och möjlighet till hög belastning

Gimbalen har en gedigen kolfiberkonstruktion och är robust, kolfiber gör att du får en låg vikt vilket gör den perfekt för resor eller om du ska gå ut i naturen. Gimbalen har en vertikal skala som gör att du kan balansera din kamera exakt varje gång och snabbt spåra snabbt rörliga motiv.

Du kan uppnå repeterbara 360-graders panoreringar med panoramaskalan. Genom att justera motståndet på den stora vridknappen efter dina önskemål kan du uppnå extrema lutningsvinklar, vilket ger dig det perfekta förutsättningar. Detaljerna är tillverkade i magnesium och med 4 bensektioner i kolfiber får du ett stativ med ordentlig höjd som klarar tung belastnig. Väljer du att montera den korta mittpelaren har du möjlighet att få en låg arbetshöjd

Benro TMA48CXL tillsammans med Gimbal GH5C Mini kolfiber gimbal – perfekt för att fotografera fotboll och sport

Kolfiberstativ med vridlås

Benen är konstruerade av nio lager kolfiber vilket gör stativet robust utan att tynga ner din packning. Kolfiber har en extremt hög strukturell styvhet och styrka för att kunna tillgodose den professionella fotografens krav. Stativet fälls enkelt ihop med benen uppåt vilket ger en kompaktare packvolym.

Benro TMA48CXL har ben med med twist lock (vridspänne) som är tysta och pålitliga när du ska fälla ut ditt stativ. De är utformade för bekväm och snabb användning, medan de skyddar utmärkt mot damm och yttre påverkan av väder. Twist-lock underlättar också under transport, då remmar och andra lösa föremål inte kan fastna i några låsanordningar.

Levereras med 

 • Benro Gimbalhuvud GH5C Mini Carbon
 • Benro Carbon Fiber Pl100N Stativplatta
 • Förvaringspåse
 • Benro TMA48CXL kolfiberstativ
 • Kort mittpelare
 • Väska
 • Spikfötter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn