Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mjukt och användarvänligt trevägshuvud

Benro Trevägshuvud HD3

Artikelnummer: 1003998
  • Snabbplatta, vattenpass och vinkelskala
  • Kan justeras i tre riktningar, panorering, tiltning och sidotiltning
  • Klarar belastning upp till 12kg
1 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Trevägshuvud HD3
Ett mjukt och användarvänligt trevägshuvud med snabbplatta, vattenpass och även vinkelskala. Är lättare än förgående modeller. Kan justeras i tre riktningar, panorering, tiltning och sidotiltning. Är väldigt säkert för din kamera då den är utrustad med flera extra lås som gör att din kamera kan sitta säkert.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.