Högt stativ med nivellering och professionellt vätskedämpat videohuvud

Benro Videostativkit A2573F Alu med S6PRO

Artikelnummer: 1047800
 • Generöst arbetshöjd från 44,6 – 180 cm
 • S6Pro-huvudet erbjuder 5 stegs motvikt och kontinuerlig panorerings- och tilt motstånd
 • Vätskedämpat videohuvud för lugna och fina rörelser
 • Stabilt stativ med både gummi- och spikfötter
 • Nivelleringsadapter med vattenpass ger dig snabb och enkel justering
 • Effektiva materialval ger robust konstruktion med låg vikt
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Videostativkit A2573F Alu med S6PRO
Red Whips 12-pack
Articulating Arms 2070 Double Ballheads 1/4"
4 508 SEK
Videostativkit A2573F Alu med S6PRO
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Magic Arms
4 148 SEK

Stabilt trebensstativ med professionellt videohuvud

Detta videostativ med videohuvud från Benro stöder en maximal belastning upp till 5,99 kg, vilket innebär att du kan montera relativt stora kameror med extra tillbehör monterade. Stativet har en kompakt design för att spara utrymme och vikt. Detta stativ kommer med S6Pro-videohuvud som ger dig mycket jämna och fina panorerings- och tiltmöjligheter.

Fördelar

 • S6Pro-huvudet erbjuder 5 stegs motvikt och kontinuerlig panorerings- och tiltmotstånd
 • Vätskedämpat videohuvud för lugna och fina rörelser
 • Generöst arbetsspann från 44,6 – 180 cm
 • Mittpelare med krok i botten för möjlighet att fästa tyngder
 • Stabilt stativ med både gummi- och spikfötter
 • Nivelleringsadapter med vattenpass ger dig snabb och enkel justering

Vätskedämpat videohuvud för jämna och följsamma rörelser

På stativets bas hittar du videohuvudet S6Pro som är monterat på en 65mm platt bas med 3/8” gänga, Detta innebär att du kan flytta huvudet från stativet direkt till en slider eller ett enbensstativ. S6Pro-huvudet erbjuder 5 stegs motvikt och kontinuerlig panorerings- och tiltmotstånd. Det finns också oberoende panorerings och tiltlås. Lutningsområdet är ett brett +90/-75° och hela 360° graders panorerings möjligheter.

Effektiva materialval ger robust konstruktion med låg vikt

Vissa delar av videohuvudet är tillverkade av magnesium och andra delar av aluminium. Praktiskt taget hela huvudet, inklusive dess knoppar, är gjord av robust men ändå lätt metall. En panoreringsarm ingår som kan fästas på en rosett-adapter på vänster eller höger sida av videohuvudet, för att både vänster- och högerhänta användare ska kunna få maximal kontroll.

Använd kameraplattan för finliret

Videohuvudet levereras med en kameraplatta som kan justeras framåt / bakåt för att låta dig hitta den optimala balansen för din kamera. För att säkerställa att kameran inte glider ur videohuvudet finns det ett säkerhetslås på plattan. Du får med två kameraskruvar, en 1/4"-20 och 3/8"-16 som. För att du ska kunna montera tillbehör, finns en 1/4"-20 gängade hål på varje sida av huvudet.

Stativet som ger dig hela 180 cm arbetshöjd

Benro A2573F har tre bensektioner med en platt bas på mittpelaren. När huvudet är monterat når stativet hela 180 cm vilket ger dig ett rejält spann. Den lägsta höjden är 44,6 cm, vilket är en fördelaktig höjd när du exempelvis vill skapa Time-lapse eller filma från en lägre vinkel. Du kan justera varje ben självständigt, i tre positioner vinklar och välja själv vart du vill låsa benen.

Det lilla extra – nivellering för raka horisonter

Mittpelaren har en nivelleringsadapter för att du ska kunna justera positionen på S6Pro utan att behöva justera stativet benen för att få det vågrätt. Detta sparar dig mycket tid genom att justera nivelleringen och kontrollera nivån med det inbyggda vattenpasset.

För att säkra att ditt stativ inte välter finns det en krok där du kan fästa sandsäckar, fotoryggsäcken eller andra tyngder för en ökad stabilitet. För att du ska kunna anpassa ditt stativ efter både underlag och väder, följer det med gummi- och spikfötter för att ge maximal stabilitet

Levereras med

 • Benro A2573F Trebensstativ Aluminium
 • Benro S6Pro Videohuvud
 • Stativväska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.