Birddog Eyes P100 1080P full NDI PTZ Camera with SDI (White)
Birddog Eyes P100 1080P full NDI PTZ Camera with SDI (White)
Birddog Eyes P100 1080P full NDI PTZ Camera with SDI (White)
Artikelnummer: 1054473

Birddog Eyes P100 1080P full NDI PTZ Camera with SDI (White)

Mångsidig full NDI PTZ-kamera med professionell kvalitet och prestanda

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Full NDI-kamera med bakbelyst Sony CMOS sensor
  • 10x optisk zoom
  • Full NDI, 3G-SDI, USB 2.0 och HDMI-utgång
24 590 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

BirdDog P100 är en full NDI PTZ-kamera med en bakbelyst 2,2 MP Sony CMOS-sensor. Med bildhastigheter på upp till 1080p60, 10x optisk zoom, USB 2.0, HDMI, SDI och Full NDI-utgångar, ger P100 dig professionell kvalitet, prestanda och total flexibilitet. Med dess 3,5 mm ljudkontakter är P100 kompatibelt med BirdDog Comms, världens första NDI-ljudintercomplattform.

Fördelar

  • Full NDI-kamera med bakbelyst Sony CMOS sensor
  • 10x optisk zoom
  • Full NDI, 3G-SDI, USB 2.0 och HDMI-utgång
  • Kompatibelt med BirdDog Comms - NDI-ljudintercomplattform.
  • POE++

Full NDI. Inga kompromisser.

I NDI-världen finns det två olika varianter, NDI och NDI|HX. NDI är en I-Frame-codec med variabel bithastighet som når cirka 140 Mbits vid 1080p60 och är visuellt förlustfri. NDI|HX är en komprimerad, lång GOP, H.264-variant som når cirka 12Mbits vid 1080p60. P100 är en Full NDI-kamera.

BirdDog Cam Control

BirdDog Cam Control ger full tillgång till hela färgmatrisen, svartnivåer och till och med gamma för att kunna färgkorrigera din P100 professionellt. Högerklicka för att se kameran i helskärmsläge på en sekundär bildskärm för att verkligen få det utseende du vill ha och kopiera sedan inställningarna till färgmatchande kameror på några sekunder.

Flera olika utgångar - NDI, 3G-SDI, USB 2.0 OCH HDMI

Med NDI, 3G-SDI USB 2.0 och HDMI utgångar är P100 redo att gå live med ditt fulla NDI®-arbetsflöde idag eller om du fortfarande är i ett gammaldags SDI-arbetsflöde kan du använda den som en SDI-kamera och göra det lättare att komma in i världen av NDI®. Det gör så att du kan eliminera behovet av att lägga till rambuffertar.

POE eller DC strömalternativ

P100 kan drivas av Power over Ethernet (PoE++) för enkelkabeldrift som kan bära Video, Audio, Power, Tally och Intercom eller så kan du välja att använda den medföljande strömadaptern.

PTZ tangentbord

Kombinera P100 med BirdDog PTZ Keyboard och du har total kontroll över alla funktioner på distans. PTZ-tangentbord är ett fullfjädrat PTZ-tangentbord som kan styra upp till 255 PTZ-kameror på ett enda nätverk så att det kan skalas till även de mest komplexa installationerna. Kameran kan styras över NDI eller med RS422 / RS232 när det används i SDI-läge.

Levereras med

  • BirdDog Eyes P100
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.