Blackmagic Design ATEM 4 M/E Advanced Panel 40
Artikelnummer: 1048928

Blackmagic Design ATEM 4 M/E Advanced Panel 40

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
241 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

ATEM 4 M/E en styrpanel för Blackmagic Designs videomixrar. Kontrollpanelen har knappar för att enkelt byta bildkälla samt T-bars för att göra mjuka övergångar. Statusdisplayen låter dig övervaka mixern och gör det enkelt att justera inställningarna.

Fördelar

  • Ny design för högre portabilitet
  • Fäll in den i bordet eller låt den så direkt på bordet
  • Spara upp till tio användarprofiler
  • Fungerar med alla ATEM Switchar och ATEM Mini
  • Fyra Ethernet portar för snabb anslutning

4 M E-modellen har 4 M/E-rader med 40 ingångsknappar och 4 oberoende systemkontroll LCD-skärmar för varje rad. Dessutom kan varje rad styra upp till 4 M/Es i större mixer. Både raderna och alla ingångsknappar har LCD-skärmar för anpassad märkning. Varje rad innehåller också en oberoende utvald buss!

Välj källor, kontrollera och mixa övergångar med olika stilar eller varför inte förprogrammera dem, DVE-övergångar med fantastiska videoeffekter och varför inte skapa den perfekta bakgrunden med precisionskontroll över chromakeyinställningarna.

Anslutning till mixer

Kontrollpanelen ansluts till bildmixern via nätverkskabel vilket gör att kontrollpanelen och bildmixern inte behöver placeras nära varandra. Kontrollpanelen har även möjlighet att loopa vidare nätverkssignalen till exempelvis en dator eller en ATEM Camera Control Panel.

Längst upp på ATEM 4 M/E finns fyra skärmar som visar vilken kamera som för tillfället är aktiv. Vid varje skärms ovan- och underkant finns fyra knappar och fyra rattar som gör det möjligt att justera inställningar för kameran.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn